HomeCrazy20 igazi Photoshop mester, akit biztosan te is hangosan fogsz kiröhögni.

20 igazi Photoshop mester, akit biztosan te is hangosan fogsz kiröhögni.

Amikor az ember nem elégedett a testével, de azért elég lusta ahhoz, hogy tegyen is valamit a jó alakért, akkor kerül elő a számítógépes képmanipulálási technika, amire ezek az emberek is rávették magukat. Nekik szégyenükre, nekünk örömünkre születtek ezek a remekművek, amelyeket végig pörgetve egész jót vidulhatunk kikapcsolódásként.

 

Egy igazi kocka. Picit minta elmosódott volna emberünk arca.
Ő rajta meg átment egy úthenger. Gibbon nyakat kér valaki még? Két balkezes vagy inkább két jobb kezes? Derék tájon ott valami nem igazán stimmel. Létezik ilyen popsi? Fogorvos látott már?
Bárki tud ilyen pózban kényelmesen feküdni? Hány keze van emberünknek? Onnan elölről mintha hiányozna valami, nem? Az a cipő megéri az árát. Folyékony ajtóról hallottatok már? Beyonce lábánál látható egy kis hézag, ami magyarázatra szorulna. Húúú de sürgős itt valakinek. A lebegő pár és a száguldó autó története egy képen. Amikor nincs elég néző, de a látszatra adni kell. Az árnyék duplán lebuktatta szegény madarat. Na ő legalább nem felejtette el, hogy van tükör is a képen, bár azért ott is akad egy pici hiba. Jó dolog az az árnyék, szerintem megtanulta értékelni.

Most Popular

Recent Comments