HomeFunny20 cuki állat, akik megmutatják, hogy bizony nélkülük unalmas lenne az életünk

20 cuki állat, akik megmutatják, hogy bizony nélkülük unalmas lenne az életünk

A legtöbb embernek van kutyája, macskája vagy valamilyen kis házi állata. A legnagyobb öröm, amikor gyerekként kapunk egy kutyust, akivel egy hosszan tartó barátságot tudunk kialakítani. Amellett, hogy a szülőknek ez sokszor nehéz dolog, de a gyerek szempontjából igenis jó, ugyanis megtanulják mi az a felelősség, milyen gondoskodni másról, és mi az feltétel nélküli szeretet, ami oda-vissza tud működni. Ezek a kis négylábú szőrmókok szint visznek a hétköznapjainkba, és nem tudunk rájuk haragudni sokáig még akkor sem, ha szétrágták a kedvenc cipőinket.

1.Te is fáradt vagy és a macskád is, de valahogy ő előbb kidőlt. Elég sokáig volt ebben a pózban, így ki tudja mennyire lehetett kényelmes.

2. Nemcsak egy kutya, de egy gyerek érkezése is felborítja a mindennapokat, de a legmeghatóbb pillanat, mikor egymásra találnak.

3. A fotózáson mindenképp szerettem volna, ha készül egy ilyen kép. Szerencsére a fotós gyorsan reagált, és lekapta,ahogy Anna puszit kap.

4. A cicám olyan mint egy matrica, mindenhova jönni akar velem. Sokszor bebújik a táskámba, de már rutinos vagyok, mielőtt elindulok azért belenézek.

5. Épp pecáztunk, és a kutyusom odajött, mikor kapás volt. Megmutattuk neki a halat, de úgy megijedt, hogy azóta se jön velünk.

6. Már mindenhol kerestem őfelségét, mire megtaláltam. Kereshetett volna más helyet is.

7. Én teljesen megértem, hogy a kutyám fél a szomszédétól. Ez a tekintet…ördögi.

8. Gondoltam csinálok Mircivel egy közös képet, de ő nem igazán akarta, hogy én rajta legyek.

9. Kötöttem télre a macskámnak egy sapkát. Egyébként is édes, de így egyszerűen tündéri.

10. Férjem hozott a macskánknak egy fekhelyet, aki egyből befeküdt aludni. Később nyújtózni kezdett, ami kicsit olyan, mintha próbálna menekülni a cápa harapásától.

11. Ezt az édes kis nyuszit kapta a lányom húsvétra. Minden álma volt egy törpenyúl, azóta is mondja, hogy mennyire hálás érte.

12. Otthon volt a kutyusom a párommal, aki kicsit unatkozott, majd jött egy kép munka közben. Megláttam, és röhögőgörcs jött rám, a kollégák nem tudták mi a bajom.

13. Erre értem haza, csak álltam, csóváltam a fejem, majd elkezdtem mesélni a napomat a kutyámnak.

14. Férjem akart egy profilképet Fügével, de ő neki annyira nem volt hozzá kedve.

15. A barátom betegen feküdt otthon, mikor hazaértem a kutyussal a sétából. Egyből ment hozzá, hogy meggyógyítsa.

16. Több mint 700 kép született az esküvőnk alatt, mégis ezt szeretem a legjobban.

17. Az unokatesóm küldte a képet. Nem tudtam órákig mit reagálni…

18. Kisfiúnk születése utána nagyon aggódtunk, hogy hogy fogja a kutyusunk fogadni. De szerintem ő tudta és várta, hogy megérkezzen az új családtag.

19. Persze, azért nem mindenki örül egy nyálas puszinak. De idővel majd megszokja.

20. Amikor Farsangra nem te öltözöl be, hanem a kutyád. Szerintünk ő azért annyira nem díjazta ezt az ötletet.

Most Popular

Recent Comments