HomeCelebrity19 híres sztárpár, akik között hatalmas korkülönbség van!

19 híres sztárpár, akik között hatalmas korkülönbség van!

Amikor az ideális párról álmodunk, legtöbben valószínűleg ugyanabból a korosztályból képzelnek el maguknak valakit, de néha az életnek más tervei vannak. Gyűjteményünkben szereplő párok arról is híresek, hogy hatalmas korkülönbség van közöttük, amit ők speciel egyáltalán nem bánnak.

Alec és Hilaria Baldwin: 26 év.

A 60 éves Alec Baldwin és a 34 éves felesége Hilaria, 2011-ben találkoztak. Egy évvel később összeházasodtak, és éppen most várják a negyedik gyermeküket.

Solange Knowles és Alan Ferguson: 23 év.

Solange 31 éves, férje Alan Ferguson pedig 54. 2014-ben keltek egybe. Az énekesnő-dalszerzőnek van már egy 14 éves gyermeke Daniel Smithtől, az amerikai futball játékostól.

Harrison Ford és Calista Flockhart: 22 év.

Harrison és Calista 2010-ben mondták ki a boldogító igent. 2002-ben találkoztak a Golden Globe díjátadó gálán, azóta alkotnak egy párt. „Néha még azt is elfelejtem, hogy 22 évvel idősebb nálam.” – mondja Calista. „Tetszik nekem, ahogy korán reggel kinéz. Nem vonzó, hanem aranyos. Úgy néz ki, mint egy kisfiú.” -tette hozzá.

Sarah Paulson és Holland Taylor: 32 év.

A 43 éves Sarah és a 75 éves Holland 2015-ben kezdtek el egymással találkozni. 2016-ban a nyilvánosság előtt felvállalták kapcsolatukat. „Biztos vagyok benne, hogy szerelmes vagyok” – mondta Sarah.

Bruce Willis és Emma Heming: 23 év.

Emma 2007-ben találkozott először Bruce Willissel egy edzőteremben, két évvel később pedig már feleségül is vette. Két kislányuk van.

George és Amal Clooney: 17 év.

George 2013-ban ismerkedett meg Amal-lal. „Nagyon szép, vidám és természetesen okos is volt.” – mondta George Clooney. Az első találkozón, azzal viccelődött, hogy, Amal biztos azt gondolja magában, hogy milyen öreg. Úgy tűnik nem volt fontos neki a kor, mert az örök agglegény, George Clooney végre megházasodott. A ceremóniára 2014-ben került sor és még abban az évben megszülettek ikreik, Alexander és Ella.

David Cross és Amber Tamblyn: 19 év.

Amber és Dávid 2012-ben keltek egybe, amikor 29 és 48 évesek voltak. Még abban az évben megszületett első gyermekük. Amber elmondta, hogy az első találkozásukkor bicikliztek a Brooklyn-hídon, majd boroztak, miközben figyelték a naplementét.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones: 25 év.

Amikor a 90-es években megismerkedtek, mindenkit megdöbbentett, hogy mekkora korkülönbség van közöttük. De már 18 éve házasok és boldogok egymással.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin: 23 év.

Jennifer Flavin mindössze 29 éves volt, mikor hozzáment Sylvesterhez. „Sokat tanultam a feleségemtől. 19 évbe telt, hogy rájöjjek, mindig igaza van” – mondta Sylvester Stallone évekkel ezelőtt. „Rájöttem, hogy Jennifer nagyon bölcs és intelligens döntéseket tud hozni. Ezért mondtam végül neki: Kedvesem, te döntesz mindenben. Hiszek neked. Soha nem éreztem ilyesmit korábban. Soha.” folytatta Stallone.

Eddie Murphy és Paige Butcher: 19 év.

57 éves Eddie és a 39 éves Paige 2012 óta vannak együtt. Nem szeretnek beszélni a kapcsolatukról, vagy a magánéletükről. Van egy lányuk, Izzy Oona Murphy.

Most Popular

Recent Comments