HomeCelebrity19 híres sztárpár, akik között hatalmas korkülönbség van!

19 híres sztárpár, akik között hatalmas korkülönbség van!

Steve Martin és Anne Stringfield: 22 év.

Steve 73 éves és 51 éves Anne, 2007-ben kötötték össze életüket. 2012-ben megszületett első lányuk. „Ó, ez csodálatos” – mondta Steve. 67 éves korában lett először édesapa.

Warren Beatty és Annette Bening: 21 év.

Warren Beatty nagyvadászként volt ismert, mielőtt találkozott volna Annettel. 34 éves volt, mikor elvált első férjétől. De Warren elnyerte szívét már az első pillanatban. 1992-ben házasodtak össze, és négy gyermekük született.

Jeff Goldblum és Emilie Livingston: 30 év.

A 65 éves Jeff Goldblum 30 évvel idősebb feleségétől. 2014-ben álltak oltár elé, és két gyermekük jött világra. „Jeff egy hihetetlenül gondoskodó és elkötelezett édesapa „- mondta Emilie.

Donald és Melania Trump: 24 év.

A jelenleg 72 éves amerikai elnök és a 48 éves szlovén-amerikai modell 2005-ben házasodtak meg. Egy fiuk született, Barron Trump.

Marc Anthony és Mariana Downing: 27 év.

Az 50 éves Marc és Mariana csak egy éve randiznak. Az énekesnek nem ő az első fiatal barátnője. Korábban a 30 éves Shannon de Lima volt a neje.

Patrick Stewart és Sunny Ozell: 39 év.

Elismerik, hogy néha kissé fura, hogy ekkora különbség van közöttük. „Az apósom 5 évvel fiatalabb, mint én, de azt mondja nekem,” fiam „- mondta a színész.

Mel Gibson és Rosalind Ross: 35 év.

A 62 éves Mel és a 28 éves Rosalind 2014 óta vannak együtt és 2015-ben megszületett első közös gyermekük, Lars Gerard Gibson. A korkülönbségről annyi a véleményük, hogy az életkor csak egy szám. Felnőttek és mindketten szeretik egymást. Igen, ez a pár év néha problémákat okoz, de jól haladunk. ” – mondja Mel.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy: 17 év.

A 32 éves Mary-Kate Olsen három éve ment hozzá a 49 éves francia bankárhoz, Olivier Sarkozyhez. Közös házban élnek Manhattanben, Olivier két gyermekével együtt.

Richard Gere és Alejandra Silva: 33 év.

A három évtizedes különbség ellenére „rendkívül boldogok együtt” – mondták a rokonok. A pár áprilisban állt oltár elé.

Most Popular

Recent Comments