HomeVicces18 kép, ahol a lényeg a háttérben rejtőzik.

18 kép, ahol a lényeg a háttérben rejtőzik.

A fotózás, szelfi készítés már életünk szerves részévé nőtte ki magát, ami nélkül már el sem tudnánk képzelni a mindennapjainkat. Mindegy hova megyünk vagy mit fotózunk a lényeg, hogy megörökítsük a dolgokat, legyen az egy táj, egy állat, egy élmény, családi nyaralás…stb. Mivel nagyon-nagyon gyakran csinálunk képet, ezért akarva-akaratlanul is olyan pillanatokat kaphatunk lencsevégre, amiket előre egyáltalán nem terveztünk be, például egy háttérben féltékenykedő állat, ember, vagy a természet haragját, esetleg egy sirályt, aki épp ellopja a fagyinkat. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek pár ilyen képet és megmutatjuk, hogy a fotóknál mindig a háttérben történik a lényeg.

1, Minden halász szeretne magáról egy olyan képet, mikor még a vízben csónakázik és közben a víz alatti világ is látszik. Nos, úgy tűnik ez a lamantin úgy döntött ellopja a showt.

2, Mindig is el akartunk menni a párommal Rioba, hogy megnézzük a karnevált. Végre sikerült kijutnunk és csináltunk egy képet a “Megváltó Krisztus szobra” előtt. Csak akkor láttuk, hogy milyen menő fotót lőttünk, mikor a hotelben visszanéztük őket.

3, Szelfizés közben egy madár úgy döntött, hogy belefészkel a hajamba. Amikor rájött, hogy nem az vagyok amire gondol, gyorsan elszállt.

4, A családdal elmentünk nyaralni és a tenger mellett akartunk csinálni egy közös fotót. Nos a természet úgy gondolta, hogy nem kér abból a képből.

5, A macskám reakciója, mikor a társa alulról jó nagyot harapott a farkába. Bizonyára fájhatott neki a dolog.

6, Ez lett volna életük egyik legszebb és legboldogabb pillanata, de úgy gondolta a pár kutyája, hogy feljavítja a képet.

7, Szó szerint a semmiből tűnt fel ez az állat, de sikerült pont úgy lencsevégre kapni, hogy benne legyen az én képemben. Zseniális.

8, Az új családtagunkat kezdtem el fotózni, mikor a háttérben a kutyánk elkezdett ugrálni és felágaskodni ezzel azt jelezve, hogy nem tetszik neki az új barija és, hogy ő ki van rekesztve.

9, Már órák óta a mólón voltunk és beszélgettünk a családdal. Láttam, hogy a fejünk felett köröznek a sirályok, de arra a legvadabb álmomban sem gondoltam volna, hogy pont a fagyim fotózása közben fogja ellopni tőlem.

10, A legjobb barátomról pont akkor akartam képet csinálni, mikor meglátja a szeretett menyasszonyát, de a telefon úgy gondolta, hogy a mögötte álló pasi érdekesebb látvány.

11, A rend éber őrei akartak egy képet, és a lovuk úgy gondolta, neki is illik benne lenne. Látszik mennyire jól áll neki a kamera.

12, Valószínű most szakított a barátnőjével és most minden boldog párt utál, akit csak meglát. Ezt szimplán a tekintetéből szűrtem le.

13, A macskám akkor még nem is sejtette, hogy a mögötte somfordáló társa hirtelen ráveti magát és nagy meglepetésben lesz része.

14, Életemben először voltam búvárkodni és akartam egy képet a tenger fenekén. Hát nem akkor úszott el a kamera előtt egy hal, ami kitakarta a fejem?!

15, Megkértünk egy járókelőt, hogy készítsen rólunk egy képet. Nagyon kedves volt mondta, hogy persze nem gond. Kiderült, hogy totál nem is minket fotózott, hanem a mögöttünk álló bikinis lányt.

16, Akartam magamról készíteni egy szelfit, és pont abban a szent pillanatban szállt le a vállamra egy lepke, amikor rányomtam a telefonomon a fotózásra.

17, A nagyimnak születésnapja volt és ennek örömére akartunk csinálni egy közös családi képet. A kutyánk a legutolsó utáni pillanatban ugrott bele, mondván ő is benne akar lenni.

18, Úgy tettem, mint aki megpuszil egy másik kutyát, közben az én házi kedvencem ilyen arccal állt mellettem és nézte mit csinálok. Totál nagy kétségbeesés ült ki az arcára.

Ti fotóztatok már valaha efféle dolgokat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments