HomePeopleEz a 12 kép bemutatja, milyen a nyaralás a valóságban.

Ez a 12 kép bemutatja, milyen a nyaralás a valóságban.

Az emberek legjobban a nyaralást várják az évben, amikor kipihenhetik a fáradalmaikat és különböző turisztikai látványosságokat láthatnak az adott országban. Valahogy azonban ezek a nyaralások sokkal-sokkal fárasztóbbak, ugyanis a néhány napban az emberek (ahogy a modern világban mondják) mindent is meg akarnak élni. Otthon előre összeírják, hogy hova mennek, miket néznek, mit fognak csinálni esténként, milyen ruhát és egyéb kiegészítőket visznek az útra, ám ez sohasem a tervek szerint megy. Mai cikkünkben bemutatjuk nektek, hogy milyen a nyaralás a valóságban.

1, A nők nyaralás alkalmával minden időjárási viszonyra felkészülnek ezért visznek magukkal 68 darab bőröndöt, amit természetesen a férjüknek, pasijuknak kell húzni, hiszen olyan sok mindent pakoltak be, hogy képtelenek lennének megmozdítani.

2, Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, mikor kilép a lakásból és már úton van a munkahelyre, családhoz, reptérre és hirtelen megijed mert nem tudja, lekapcsolta-e a sütőt, a vasalót, bezárta-e az ajtót… stb, de a szerető társ, aki mindig mellette van, minden ilyenről gondoskodik.

3, Amikor a nyílt strand öltözőben olyan hangokat hallattok és olyan mondatokat mondtok ki, amik nagyon félreérthetőek a kívülállók számára, pedig valójában csak azon szenvedtek, hogy a fürdőruha végre jól meg legyen húzva és be legyen kötve.

4, Minden férfi úgy gondolja, hogy a naptej csak kisgyerekeknek és nőknek való. Úgy érzik az ő bőrük teljes mértékben különbözik a másikétól ezért a tűző napon sem kenik be magukat semmivel, holott a kedvesük figyelmeztette őket. Az eredmény persze az, hogy leégnek és összeaszalódnak a napon.

5, A fotózás a nyaralás elengedhetetlen része ezért a nők általában a pasijukat kérik meg, hogy csináljanak róluk pár képet. Az a legérdekesebb, hogy a nők képesek jó képet készíteni a párjukról, ám ez fordítva egyáltalán nem mondható el.

6, Amikor az emberek már nagyon közel vannak a nyaraláshoz, elképzelik, hogy egész álló nap csak a medencében fognak pihenni miközben koktélt szürcsölnek és süttetik a hasukat. Persze ez azonnal meghiúsul mikor rájönnek, hogy gyerekbarát szállodába foglaltak szobát.

7, A külföldön kapható élelmiszerekkel, ételekkel csínján kell bánni, ugyanis nem minden ember gyomra bírja a fűszeres ételeket. Ha valaki mégis bepróbálkozik az ilyen jellegű ételekkel, az készüljön fel, hogy sokat lesz WC-n.

8, A külföldi országok tele vannak szuvenír árusokkal, akik arra várnak, hogy lecsaphassanak a friss húsra, vagyis az újabb turistákra, akiktől szép kis summát tudnak legombolni. Ők azok, akik mindenhol megtalálható bárhova is lépj.

9, Az esti fürdőzések nagyon jó ötletnek tűnnek, hiszen olyankorra már a víz is kellemesen langyos, nem kell tartani a sok embertől, no meg a tűző naptól. Viszont figyelni kell, mert ilyenkor jönnek elő a tengeri élőlények, és akár egy polip is rácsavarodhat a testrészeitekre.

10, Nagyon sok pár kezd el turbékolni a nyílt terepen amivel csak annyi a probléma, hogy idegenek is látják, hogy mit művelnek. A harsány emberek persze egyből odaszólnak, hogy a dolgokat nem itt, hanem a hálóban kellene csinálni.

11, A nyaralás elején előre megtervezett programokkal készültök, hiszen látni akartok mindent az adott országból. Valahogy azonban semmi sem akar a tervek szerint alakulni, mivel a szálloda étterme teljesen leköti minden figyelmeteket.

12, Előfordul, hogy a nyaralások sokkal-sokkal fárasztóbbak, mint a hétköznapok, amikor amúgy mindenki dolgozik és szalad.

Ismerősek ezek a szituációk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments