HomeCelebrity17 híresség, akik sosem titkolták el, hogy plasztikai műtéten estek át

17 híresség, akik sosem titkolták el, hogy plasztikai műtéten estek át

A legtöbb híresség nem igazán szereti hangoztatni, hogy járt már plasztikai sebésznél. Viszont akadnak még olyanok, akik a médiával és a rosszakarókkal mit sem törődve felvállalják, hogy bizony ők már feküdtek kés alá. Valószínű azért nem szégyenkeznek emiatt, mert úgy érzik ezeknek a műtéteknek hála magabiztosabbak lettek. Persze van olyan híresség is, aki egészen fiatalon átesett az első beavatkozásán, amit már meg is bánt, és próbálta menteni a menthetőt. A mai cikkünkben olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik sosem tagadták le, hogy átestek már egy-két műtéten.

Britney Spears

Britney sosem titkolta, hogy volt már plasztikai műtéte. Igaz, csak a száját töltötte fel, de ennél tovább nem ment.

Chrissy Teigen

A híres modell egyszer azzal viccelődött, hogy az arcán kívül minden mű. Természetesen ez nem igaz. Az egyetlen beavatkozása egy kis zsírleszívás volt.

Victoria Beckham

Amikor még Beckhamné a Spice Girlsben énekelt megnagyobbíttatta a melleit. Ma már azonban úgy gondolja, sőt azt is tanácsolja a fiatalabb generációnak, hogy csak a divat miatt nem változtassák meg a testüket. Azóta Victoria kivetette az implantátumokat és teljes mértékben elégedett természetes méreteivel.

Tyra Banks

A modell egyik könyvében arról írt, hogy még karrierje elején megműttette az orrát. Egyébként gyakran visel parókát, de ezt nem is rejti véka alá.

Jennifer Grey

A Dirty Dancing koronázatlan királynője már megbánta, hogy megműttette orrát, ugyanis emiatt annyira megváltozott az arca, hogy több sikerfilmre már nem is kérték fel.

Khloé Kardashian

Egy interjúban elmondta, hogy egyszer feltöltette az arcát, de az eredmények annyira nem tetszettek neki, hogy inkább visszacsináltatta az egészet. Ami az orrát illeti, mind a mai napig azt állítja, hogy az természetes. Nos, ezzel szerintem vitatkozhatnánk.

Kaley Cuoco

A színésznő elismerte, hogy átesett már egy mell és egy orrműtéten is, ám elmondása szerint nem bánja mert ettől magabiztosabb lett.

Gwyneth Paltrow

A színésznő a plasztikai műtéteken kívül minden mást kipróbált már. Viszont nem ellenzi ezt a fajta beavatkozást, sőt azt mondta, ha szükségét érzi, akkor ő is kés alá fekszik.

Iggy Azalea

A rapper már megnagyobbíttatta az idomait, az orrát és az állát is. De ő ezt egyáltalán nem tagadja le.

Jennifer Aniston

Ha megnézzük Jennifer régi és mostani képét akkor láthatjuk, hogy az orra kicsit megváltozott.

Amanda Bynes

Bynes is átesett már egy orrműtéten, ám az utóbbi időbe valami nagy dolog történhetett, mert egyáltalán nem lehet őt felismerni.

Robin Wright

Robinról kiderült, hogy rendszeres látogatója a plasztikai intézeteknek. Évente kétszer botoxoltat és bizonyos testrészeit feltölteti. Tény, hogy most 10 évvel fiatalabbnak néz ki.

Christie Brinkley

A 65 éves modell Xeomin injekciókat kap és a bőrét is fehéríti. Azért, hogy bőre mindig feszes legyen bizonyos lézeres és ultrahangos kezeléseken vesz részt, amit nem is titkol el.

Denise Richards

A színésznő 19 évesen műttette meg kebleit, amit már nagyon megbánt. Elmondása szerint rengeteg erőfeszítésébe került, hogy orvosolja ennek következményeit.

Cher

Cher nem rejti véka alá azt a tényt, hogy több műtéten is átesett már. A mellnagyobbítástól kezdve, rhinoplasztikán át a ráncfelvarrásig.

Courteney Cox

A Jóbarátok című sorozat sztárjának volt néhány plasztikai műtéte, például feltöltette az ajkait és botoxoltatott is. Azóta Courteney ezt nagyon megbánta, és azt mondta többet nem megy efféle kezelésekre.

Nicole Kidman

A média gyakran támadta Nicole-t, amiért több plasztikai műtéten is átesett és ezért teljesen megváltozott. Megnagyobbíttatta például a kebleit, valamint műfogsort is csináltatott magának. Viszont az arcával a botoxnál többet nem csináltatott.

Na mit szóltok?

Most Popular

Recent Comments