HomeVicces15 kép, ami tökéletesen bemutatja, hogy a vendéglátósoknak nagyon jó humorérzéke van.

15 kép, ami tökéletesen bemutatja, hogy a vendéglátósoknak nagyon jó humorérzéke van.

A világon vannak olyan szakmák, amiket jó humorérzék nélkül nagyon nehezen lehetne elviselni, ilyen például a vendéglátóipar. Mind tudjuk, hogy az ilyen helyeken dolgozó emberek a napjuk 90%-át ott töltik. Mindegy mennyire fáradtak, fáj-e a fejük vagy a lábuk, akkor is ki kell szolgálniuk a vendégeket. A nehéz napokat csak úgy tudják túlélni, ha humorral fűszereznek bizonyos szituációkat. A mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek, ahol a pincérek, pincérnők és pultosok tökéletesen tudták, hogyan oldjanak meg néhány kellemetlen helyzetet.

„Minden héten bemegyek a munkahelyem melletti étterembe, hogy egy kis édességet egyek. A pincérnő már jól ismert és amikor mondtam, hogy nagyon rossz napom van, így hozta ki nekem a palacsintát.”

„Abban a szűk 40 percben, amit a vendéglátó egységben töltöttem sikerült többször felborítanom a poharam és kiönteni az innivalóm. A pincérnő egy szigetelőszalaggal oldotta meg, hogy ez többször ne forduljon elő.”

„Ma egy olyan étterembe sikerült a haverokkal menni, ahol ilyen vaskampókra lógatták fel a pizzaszeleteinket.”

„A haverom séfként dolgozik ebben az étteremben és így kaptam meg a rákot, amit rendeltem. Szó szerint ő egy igazi troll.”

Egy étterem, ahol még a kutyákat is luxuskörülmények között szolgálják ki. Gondolunk itt arra, hogy a friss vizükbe citromot tesznek.

„A kávézóban a pultos megkérdezte, hogy hívnak én pedig mondtam, hogy Bryan y-nal. Erre így kaptam meg a kávém.”

Aki éveken át pultosként dolgozott, az örök életre pultos is marad, mindegy hol folytatja tovább a karrierjét.

„Amikor ananászlevet kérek szódával a pultos haverom mindig ilyen figurát tesz a poharamra.”

„Ez a néni szólt az étterem egyik pincérjének, hogy fázik. Mivel semmi más nem volt, amivel be tudták volna takarni, így ezt a megoldást eszközölték.”

Vendéglátó ész: Hogyan töltöd meg a lábost, ha nem fér a csap alá:

„A barátnőm panaszkodott a pultosnak, hogy nem elég citromos a vize. A következőt már így kapta meg.”

Úgy látszik egyes baristáknak naponta csak egyszer van kedvük szépen kidolgozott mintájú kávét csinálni.

„A haverom pultosként dolgozik és panaszkodtam neki, hogy nem tett elég jeget az italomba…”

„Véletlenül ott hagytam a telefonomat az étterembe, de a kedves pincérlányok megtalálták és visszaadták. Órákkal később ezt a képet találtam meg az albumomba.”

„A barátnőm nem mindig szeret este dolgozni, tehát ha rossz napja van, ilyen jelmezben van a pult mögött. Így minden törzsvendég tudja mi a helyzet.”

Ismersz ilyen vendéglátóst?

Most Popular

Recent Comments