HomeKapcsolat14 Valentin napi SMS tipp, amit te is elküldhetsz a párodnak

14 Valentin napi SMS tipp, amit te is elküldhetsz a párodnak

Eljött az év várva várt napja, a Valentin nap, amikor is a párok szerelmük jeleként megajándékozzák egymást valamilyen aprósággal, például bon-bonnal, virággal, vacsorával, meghitt pillanatokkal vagy SMS-ekkel. Vannak olyan párok, akik az év többi napján is ugratják egymást, és ez nincsen másként a szerelem napján sem. Több vicces üzenetet gyűjtöttünk össze, melyeket olyan párok küldték egymásnak, akik már hosszú-hosszú évek óta boldogítják egymást. Na persze nemcsak vicces, hanem meghitt és romantikus üzeneteket is elhoztunk, amik bizony minden egyes nő szívét megdobogtatnák, ha kedvesük küldte volna nekik.

„Nem mondod, hogy még mindig a pasim vagy!”

„Az egész világon téged utállak a legkevésbé.”

„Jobban kedvellek, mint azt terveztem. A francba”

„Remélem, a szomszédoknak van füldugójuk.”

„Senki sincs, akivel szívesebben heverésznék az ágyban…A telót nyomkodva.”

Ez a vicc része az egész Valentin-napnak, de persze vannak, akik igenis komolyan vették a romantikát ilyenkor. Most bemutatjuk nektek a megható üzeneteket is, amit minden nő legalább egyszer szeretne kapni a párjától.

„Az együtt töltött perceinkből legyenek órák, majd napok, a napjainkból hosszú hónapok, s az örökkévalóság tartson addig, amíg Veled vagyok!”

„Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek.”

„Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az élet egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra látlak, és a dobozból kitörnek a titkos vágyak.”

„Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, levegő nélkül nem tudok élni.”

„Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet.”

„Az élet célját te adtad nekem, nekem többet érsz mindennél, csak azt kérem, hogy maradj mindig csak az enyém!”

„El szeretném mondani, hogy szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.”

„Azon a napon, amikor rád találtam, egyedül voltam, senkire sem vágytam. Te értem jöttél, igazán szerettél. Köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél.”

„Régóta lappang egy gondolat a fejemben, egy aprócska dobbanás itt bent a szívemben. Kimondani nem könnyű, mégis megteszem, tudnod kell, hogy csak Veled létezem!”

Te kaptál már valaha ilyen romantikus, vagy vicces SMS-t a kedvesedtől?

Most Popular

Recent Comments