HomeBeautiful14 jólelkű ember, akinek az önzetlenségét tanítani kéne!

14 jólelkű ember, akinek az önzetlenségét tanítani kéne!

Sajnos napjainkban szinte csak negatív hírekkel találkozunk, így különösen fontos tudatni, hogy márpedig vannak még jó és önzetlen emberek is!
Éppen ezért, most 14 olyan megtörtént esetet mutatunk, ami talán kicsit helyreállítja az emberiségbe vetett hitünket.

1. Amikor otthon kinyitottam a kutyám gyógyszerét, észrevettem, hogy az állatorvos már előre félbetörte nekünk az összeset, hogy biztosan mindig a megfelelő adagot kapja meg.

2. Egy mexikói férfi a szabadidejében ingyen ad különórát matekból és fizikából.

3. Néhány hétig nem voltam otthon. Amikor hazaértem, észrevettem, hogy a madarak fészket csináltak a biciklimen. Elhatároztam, hogy egész addig busszal fogok járni, amíg ki nem kelnek a fiókák.

4. Egy szupermarket, ahol a gyerekeknek ingyen gyümölcsöt kínálnak, hogy jobban bírják a vásárlást.

5. Ennek az idős bácsinak nagyon remegett a keze és nem tudta felvágni az ételt. A pincérnő szó nélkül a segítségére sietett.

6. Egy fiú asztmás rohamot kapott a repülőn, de ez az orvos egy rögtönzött inhalátort készített neki, amivel megmentette az életét.

7. Valaki ingyen könyvtárat nyitott a kertjében, sőt, még kis széket is rakott oda, hogy a gyermekek is elérjék a könyveket.

8. Isztambulban az emberek takarókat vittek a kóbor kutyáknak, hogy azok ne fagyjanak meg éjszaka.

9. Ez a férfi hegedülni kezdett a hangosan síró kislánynak, aki rögtön jobb kedvre derült.

10. A nagyszüleim megmentettek egy fiatal, partra vetett bálnát.

11. A taxisofőr megkérdezte, hogy megállhatunk-e egy pillanatra. Természetesen mondtam, hogy igen. Erre ő kipattant az autóból és megetette az út szélén lévő kóbor kutyákat.

12. Valaki készített egy házat a gazdátlan macskáknak.

13. Ez a hajléktalan férfi az életét kockáztatva mentett meg egy, az autók között rohangáló kiskutyát.

14. Egy videojáték-fejlesztő módosított egy játékot egy fogyatékkal élő fiú kedvéért. A srác ugyanis egy szájába dugott tollal tudott csak játszani, de az egyik résznél – mivel nem voltak gombok a képernyőn – elakadt. A videojáték készítője ezért külön neki készített egy kiegészítő képernyő-billentyűt.

Most Popular

Recent Comments