HomeCrazy13 őrült dolog ami egy reptéri ellenőrzés során került elő, és koboztak...

13 őrült dolog ami egy reptéri ellenőrzés során került elő, és koboztak el.

Nem is gondolnánk mennyi őrült ember él ezen a földön. Mindenki tudja hogy egy repülőtéren milyen szigorú szabályok vannak, és ezek betartására komoly ellenőrzések. Ennek ellenére mindig akad aki bepróbálkozik. Ezek nagy többségében fent akadnak az ellenőrzéseken, és komoly átvizsgáláson esnek át. Ilyen érdekes és érthetetlen dolgokból készítettünk egy összeállítást.

1.Halott kígyók. 2007-ben az Atlanti-óceán repterénél egy Dél-Koreából érkező férfi táskájában találták ezeket a kígyókat. Hogy mi volt a célja velük máig ismeretlen.

2.Egy búvár aki talált egy ágyúgolyót, miközben egy 18. századi hajóroncsot fedezett fel. Nem gondolta át cselekedetét és csomagjai közé rakva szerettet volna haza repülni. Az ellenőrzésen nem találták biztonságosnak ezért nem engedélyezték, és elkobozták 3.A kínai reptéren történt 2014- ben, hogy az egyik biztonsági embernek feltűnt egy furcsán viselkedő férfi. Ezért a átvizsgáláson odafigyelve rá, észre vették hogy valami fel van rá erősítve. Jobban szemügyre vették. 94 db iPhone készülék volt elhelyezve körbe a testén. A férfi szándéka az volt hogy jóval magasabb áron értékesítse a telefonokat. 

4. 200 db tarantulát koboztak el egy amszterdami repülőtéren egy pártól. dél-amerikai utazásukból hazatérve buktak meg a ritka példányokkal  

5.Mumbai-ból Bangkokba induló járaton tartottak rutin ellenőrzést mikor erre az 1,2 millió dollár értékű arany rúdakra lettek figyelmesek. a gép mosdójában leltek rá ám mai napig nem derült ki, hogy és ki tette oda?

6.2005-ben a Melbourne International Airport-ban a biztonsági őr egy furcsa nagy szoknyás hölgyre lett figyelmes. Úgy döntött át vizsgálja. A szoknya alatt 51 trópusi halat talált

7.  Vermont repterén egy érdekes rúzs átvizsgálása során találták ezt a 350,000 voltos pisztolyt

8. A legtöbb esetben szúró és vágó eszközök kerülnek lefoglalásra. Ezekre olyan álcázások vannak kitalálva, hogy sokszor még a biztonságiakat is még meg tudják lepni.  9. Ez a férfi a táskájába 4 db gránátot próbált felvinni a gépre. Természetesen letartoztatták. 

10.Egy brit nőt a biztonsági ellenőrzés során az athéni repülőtéren, a  fémdetektoron való áthaladás során becsipogott. Kiderült, hogy egy erényövet visel amit férje kedvéjért vett fel. Ezzel biztosította őt a hűségéről a nyaralás alatt.

11. Egyszer egy átvilágítás során érdekes dolog került elő az egyik utas bőröndjéből. Egy 8 éves fiú volt az egyik utas poggyászában

12. Igen ez egy C4 es robbanó anyag. Ellenőrzések során bukkantak rá és azzonal lefoglalták. Az embert pedig letartoztatták

13. Sokkoló cigis doboznak álcázva. A második leggyakrabb a sokkoló amit találni szoktak egy egy ellenőrzés során. Ezt nagyon könnyű álcázni, ám de sokat mégis lefoglalnak.

Most Popular

Recent Comments