HomeCelebrity12 híres ember, akikről olyan információk derültek ki, amit el akartak titkolni...

12 híres ember, akikről olyan információk derültek ki, amit el akartak titkolni az egész világ elől.

Annak ellenére, hogy a legtöbb híres ember a kamerák előtt éli mindennapjait, még ők is csinálnak olyan dolgokat, amelyeket elhallgatnak a világ elől. Igaz, hogy ilyen esetből nagyon kevés van, hiszen a médiának és a lesifotósoknak hála semmi sem marad titokban. Vagy mégis? Tudod például, hogy mi a közös Marilyn Monroe-ban és Zelda Zork-ban, vagy, hogy Walt Disney melyik mesefiguráját utálta legjobban? Ugye nem… Nos, ha szeretnél ezekre és ehhez hasonló kérdésekre választ kapni, akkor olvass tovább, ugyanis nagyon érdekes információkat hoztunk el bizonyos híres emberekről.

Gondoltad volna, hogy Hollywood legügyesebb és legjobb édesapja Dustin Hoffman?

Első házasságából született kislánya és felesége miatt nagyon sok filmes munkát vissza kellett mondania. Feleségétől minden háztartási feladatot átvállalt és aktívan részt vett lánya nevelésében. Enne ellenére, feleségével mégis különváltak, de második házasságában sokkal jobban figyelt. Négy gyermekük született és igazán odaadó édesapaként viselkedett. Sokszor mondta, hogy nem a karrier a legfontosabb a számára, hanem a családja és a gyermekei.

Gondoltad volna, hogy John Lennon rendszeresen adományozott árvaházaknak?

Egész életében támogatta a hadsereg árvaházát, ami lakóhelyétől nem messze Liverpoolban volt. Miután elhunyt, családja folytatta az adományozást addig, míg be nem zárta kapuit az árvaház. Tudták, hogy ez boldoggá tenné Johnt.

Gondoltad volna, hogy John Travolta egyik szereleme a sírig tartott?

1976-ban a „The Boy in the Plastic Bubble” című film forgatásán John fülig szerelmes lett kolléganőjébe Diane Hyland-be, aki egyénként 18 évvel idősebb volt a férfinél. Hogy miért tartott a szerelme sírig? Mert Diana rá egy évre a karjai között hunyt el egy gyógyíthatatlan betegség miatt.

Gondoltad volna, hogy Johnny Depp nem fejezte be a középiskolát?

Johnny Depp még a középiskola végéig sem jutott el. Azt mondta, hogy számára az iskola egy érthetetlen rendszer. Az iskolában alapjáraton nincsenek jó tanárok, mert nem az oktatás színvonala miatt aggódnak, csupán csak a pénz érdekli őket. Amikor otthagyta a középsulit egyszer megpróbált visszamenni, de az igazgató azt tanácsolta neki, hogy kövesse inkább a céljait és legyen zenész.

Gondoltad volna, hogy Bruce Willis sokat küzdött a dadogással?

A mindennapok során dadogással kellett küzdenie, ám amikor az „Arthur király udvarában” című előadásban játszott rájött, hogy olyankor nem dadog. Ennek következtében Bruce elkezdett érdeklődni a dráma és a színészkedés iránt.

Te tudod mi a közös Marilyn Monroe-ban és Zelda Zork-ban?

Marilyn Monroe igazi neve Norma Jeane Mortenson, ám amikor egy kis magányra vágyott felvett egy barna parókát és Zelda Zork-ként járta a várost. Szerencsére senki sem ismerte fel őt, aminek roppantul örült.

Tudod, hogy Mila Jovovich hány nyelven képes beszélni?

Milla öt idegen nyelven képes folyékonyan beszélni. Tud oroszul, franciául, szerbül, ukránul és angolul is.

Te tudod, hogy Walt Disney melyik rajzfilm figuráját utálta legjobban?

Disney nagyon utálta a sokak által kedvelt Guffy kutyát. Többször próbálta eltüntetni a meséiből, de a rajongók annyira szerették, hogy végül mégis békén hagyta és megengedte, hogy továbbra is a TV képernyőkön legyen.

Te tudod, hogy Bill Murray-t miért tartották egy repülőtéren?

Bill Murray még 1970. őszén megpróbált átvinni a Chicago-i repülőtér biztonsági ellenőrzőpontján komoly mennyiségű illegális növényt. A biztonsági őrök habozás nélkül letartóztatták, az akkor még csak 20 éves Bill-t. Miután őrizetbe vették, táskájában 4,5 kilónyi növényt találtak, amit állítások szerint el szeretett volna adni.

Te tisztában vagy azzal, hogy mit nem szerettek Arnold Schwarzenegger-ben az osztrákok?

Amikor még kormányzóként tevékenykedett 2005-ben két fegyencnek nem adta meg a kegyelmet, akiket ezek után a halálsorra küldtek. Az egyikük Stanley Williams volt, aki elvette négy ember életét is. Miután két évtizeden át raboskodott, a férfi teljesen megbánta, amiket tett. 1993-ban elkezdett gyerekkönyveket írni, aminek fő témája, az utcai erőszak elleni küzdelem volt. Emiatt Nobel-békedíjra is jelölték. Mivel kiváltotta az emberek szimpátiáját, ezért megkérték Schwarzenegger-t, hogy mentse fel, de erről hallani sem akart. Ez a megmozdulása annyira felmérgesítette az osztrákokat, hogy megfenyegették a kormányzót, hogy át fogják nevezni a Schwarzenegger nevű stadionjukat, valami másra.

Te tudod, mi volt  Michael Jackson kedvenc étele?

A pop királya rajongott a mexikói konyháért, kedvencei közé tartozott a burrito és a taco. Egy idő után azonban teljesen étrendet váltott és vegetáriánus lett.

Tudtad, hogy Paris Hilton igazi tolvaj?

Annak ellenére, hogy Parisnek rengeteg pénz volt a bankszámláján, mégis igazi kis tolvajjá vált. Volt testőre arról mesélt, hogy Paris blézereket, ékszereket és cipőket is lopott Párizsban. De nem csak boltokból, hanem gazdag emberek házából is eltulajdonított pár dolgot. Állítólag egyszer megkérte testőrét, hogy rejtsen el a kabátja alá egy pár cipőt, amit később hazavisz. Igazság szerint millió egy darab ilyen cipőt tudott volna magának venni, ezért nem értette testőre, hogy mi szüksége volt a lopásokra.

Most Popular

Recent Comments