HomeInterestingEgyre több magyar lány keres magának külföldi fiút. Elárulták, hogy miért.

Egyre több magyar lány keres magának külföldi fiút. Elárulták, hogy miért.

Bizony nem annyira meglepő tény, hogy egyre több magyar lány választ magának külföldi fiatalembert. Ez annak köszönhető, hogy amint a fiatalok kijönnek az iskolából egyből mennek is ki külföldre, hogy ott próbáljanak szerencsét. Ott többet is lehet keresni, mint Magyarországon és nem utolsó sorban, jó dolog tapasztalatszerzés céljából is. Ha egyszer valaki kimegy, nem igazán szeretne visszatérni, ezért elgondolkodik a külföldi párkeresésen is. Nos pontosan ennek köszönhető, hogy nagyon sok nő odakint talál rá az igaz szerelemre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wedding Diary (@weddingdiary) által megosztott bejegyzés,

De mi összegyűjtöttünk néhány tényt, hogy miért lehet jobb a külföldi fiúkkal az élet, mint a magyarokkal.

1, Leveszi őket a lábukról az akcentus.

A legtöbb magyar lány, igenis vonzónak tartja, a külföldi leginkább angol nyelven beszélő fiúkat, mert cukinak tartják beszéd közbeni akcentusukat. Ha tehetnék egész álló nap azt hallgatnák, ahogy beszélnek hozzájuk. De ne gondold, hogy csak te vagy odáig az ő akcentusukért, mert bizony ő is meg van bolondulva az aranyos beszédedért.

2, A legviccesebb, mikor nem értitek egymást.

Bizony elég vicces tud lenni, mikor próbálod elmagyarázni neki a dolgokat, ő pedig egyáltalán nem érti, hogy mit akarsz neki mondani, ám ez ugyanúgy fordítva is megtörténik. Ilyenkor nem marad más választás, mint kézzel-lábbal mutogatni, amivel reméled, hogy az üzeneted célt ér és megérti, a mondanivalódat. Természetesen nevetés nélkül ezt nem lehet kibírni.

3, Anyukádék nem tudják faggatni, mint előző társait.

Végre valahára elérkezett annak a napja, mikor a kedvesedet nem tudják a falhoz szorítani és mindenféle kérdéssel traktálni az életével a családjával és a jövőképével kapcsolatban, mert nem értik az ő nyelvét. Természetesen nem fogják magukat lejáratni azzal, hogy faggatják őt egy olyan nyelven, amiből csak pár szót ismernek.

4, A szülei kérdéseire nem tudsz válaszolni, ezért nem égeted be magad.

Amikor viszont te mész a fiú szüleihez, akkor már nem annyira vicces a helyzet, mivel tudják, hogy valamilyen szinten beszélsz az ő nyelvükön, ezért nagyon sok kérdéssel lerohanhatnak. Ám mivel nem beszélsz anyanyelvi szinten azon a nyelven ezért nem minden kérdést értesz meg, ezért csak csendben, mosolyogva bólogatsz. Egy előnye van ennek, hogy a kényes kérdésekre nem kell válaszolnod.

Image: WEE-HKF00151, License: Royalty free, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit line: profimedia.hu, Westend

5, Garantálja a fejlődést.

Nincs is annál nehezebb, mikor minden erődet össze kell szedned, hogy megértsd mit akar mondani neked. Az meg a lehető legrosszabb, mikor olyan helyen találkoztok, ami annyira zajos, hogy még a saját szavaidat sem hallod. Ez nagyon megnehezíti a kommunikációt. Ám ha folyamatosan efféle helyeken randiztok, akkor egy idő után azt veszed észre, hogy 100%-os koncentrálás nélkül is megérted.

6, Az összes lány ismerősödet irigység fogja el.

Abban biztos lehetsz, ha összejössz egy külföldi fiúval, akkor minden csaj ismerősöd szúrós tekintettel fog rád nézni, mert egy álompasival sodort össze az élet, aki minden kívánságodat lesi. Alapjáraton a nők állandóan versengenek egymással, szóval ne csodálkozz, ha féltékenyen odaböknek neked valamit.

7, Gyorsan megtanulsz beszélni az adott nyelven.

Betekintést nyerhetsz a kedvesed kultúrájába, ami merőben eltér a tiedtől. Megismered a szokásaikat, de ezzel párhuzamosan ő is kap némi információt a te hazád hagyományaiból. Mivel rengeteg időt töltesz vele, hogy mindent megtudj a kis dolgairól, szépen lassan megtanulod a nyelvét.

8, Saját bejáratú idegenvezetőd lesz.

Ha meglátogatjátok a szülővárosát, akkor megmutatja azokat a helyeket, melyek fontosak voltak a számára. Elvisz azokra a helyekre is ahol gyönyörű panoráma nyílik a vidékre, az összes létező nevezetességüket megmutatja, információkat mond el róla. Persze te iszod ilyenkor minden szavát, hiszen sokkal jobb, mintha idegenvezetővel mennél. Csodálod az esze miatt, amit minden egyes helyszínen megcsillogtat.

9, A barátnőid is ugyanannyira boldogok lesznek mint te.

Nem is kérdés, hogy a barátnőid odáig lesznek, mert egy külföldi sráccal randizol, hiszen ha meglátogatod a hazájában, akkor mindenféle csecsebecsével térsz haza, például kozmetikai cuccokkal, aminek persze mindenki örül.

10, Izgalmasabb vele az ágyban.

Nos hazudnánk, ha azt mondanánk ez nem számít, mert igenis fontos, hogy milyen vele fizikailag együtt lenni. Állítások szerint sokkal izgalmasabb, mert ők egészen máshogy csinálják a dolgokat. Nem igazán tudjuk lerészletezni, ez egy olyan dolog, amit meg kell tapasztalni. Pletykák szerint különlegesebb élmény, mint egy haza pasival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

couple_love (@couple4lover) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments