HomeInteresting21 világsztár, aki egyszerűen belepofátlankodott egy szelfibe!

21 világsztár, aki egyszerűen belepofátlankodott egy szelfibe!

Biztos álmodoztál már arról, hogy híres emberekkel készíts képet, csak soha nem volt rá lehetőséged, hogy találkozz kedvenceddel. Bizony a sztárokat nagyon nehéz megközelíteni, mondhatni lehetetlen, hiszen a testőrségen halandó ember nem megy át. Így marad az énekesek és zenekarok esetében a koncert, ahol elcsíphetik őket. Igaz az teljesen más, hiszen azt sem tudja, hogy a világon vagy és épp róla csinálsz képet.

Ám a véletlennek köszönhetően néha történnek csodák, melyeket csak utólag veszünk észre. Lehetséges, hogy a barátnőddel vagy barátoddal esetleg a családoddal szeretnél egy közös képet készíttetni és a hátérben olyan híres emberek jelennek meg, mint Nicolas Cage, Harry herceg vagy épp Wiz Khalifa.

Most összegyűjtöttünk néhány képet, melyek hátterei ikonikus embereket ábrázolnak. Biztosra veszem, hogy amikor az illetők felfedezték, hogy kivan a háttérben, az élete legjobb képévé vált.

„A barátnőmmel szerettünk volna egy közös fotót, amikor észrevettük, hogy II. Erzsébet királynő belemosolyog a kameránkba.”

Ez a férfi a Microsoft épületén belül szeretett volna egy képet, amivel bizonyíthatja, hogy tényleg ott járt, ám a kép készítése közben megjelent a háttérben maga Bill Gates.

Ez a lány szeretett volna csinálni egy szelfit Bruce Springsteen koncertjén, ám a férfi kiszúrta mire készül a lány és egyenesen belenézett a kamerájába.

Ez az idős hölgy úgy akarta kifejezni Slash iránti rajongását, hogy egy olyan pólót vesz fel, amin a gitáros neve és képe szerepel. Fogalma sem volt arról, hogy a Guns N’ Roses híres gitárosa pont ott áll a háta mögött.

Ez a fiú teljesen véletlenül futott össze Dwayne „The Rock” Johnson-nal, amit szeretett volna titokban lencsevégre kapni. Dwayne ezt kiszúrta és csatlakozott hozzá egy kép erejéig. Hát nem menő ez a fickó?

Egy turistacsapat szeretett volna képet készíteni a párizsi Eiffel-torony előtt, amibe Arnold Schwarzenegger hatalmas lazasággal bele biciklizett.

Ez a lány nagy Ty Burrell rajongó, akit a „Modern család” című sitcomban ismerhettünk meg. A lány nem bírta ki, hogy ne csináljon vele egy képet, erre Bryan Cranston is belesétált a fotóba, aki meg a „Breaking Bad” sitcom főszereplője. Ekkora mázlistát…

„Éppen a kisfiammal akartam csinálni egy szelfit, amikor Nicolas Cage egyszer csak ott termett mögöttünk”

„Úgy döntöttünk, hogy iszunk egyet az egészségünkre, mikor a háttérben hirtelen megjelent Dave Chappelle komikus.”

Ez a fiatal pár épp képet akart magáról csinálni, ám Harry herceg igazi trollként viselkedett  a háttérben.

A hölgyek csak egy egyszerű képet szerettek volna magukról csináltatni, amit még jobbá tett a háttérben Kanada elnöke, Justin Trudeau.

Igazén emlékezetes fotó lett belőle, hiszen Ken Jeong trollkodott bele a háttérbe. Egyénként ő a „Másnaposok” című film Leslie Chow-ja.

A legcsodálatosabb ebben az esküvői fotóban, hogy Zach Braff a háttérben van. Aki nem tudná, ő a „Dokik” című sorozatból John Dorian.

Csak egy szelfit szerettek volna Justin Timberlake koncertjén, az énekes pedig azzal lepte meg őket, hogy egyenesen a kamerájukba nézett.

Ami vidámmá teszi ezt az alapjáraton szomorú képet, az Bill Clinton vigyorgó arca.

„A barátnőmmel elmentünk egy koncertre, ahol akartunk egy képet csinálni, hogy megörökítsük az ottlétünket. Mikor már elkészült a kép és megnéztük, arra lettünk figyelmesek, hogy Aaron Paul van a háttérben, aki egyenesen a mi kameránkba néz. Ő a Breaking Bad sorozat Jesse Pinkman-je.

„A nagynénémről akartam egy képet csinálni, amikor hirtelen Steven Tyler jelent meg a háttérben.”

Csak egy átlagos szelfinek indult, ám egy igazán meglepő ember került a háttérbe, aki nem más, mint Maisie Williams. Ő a Trónok harca című sorozat Arya Stark-ja.

„Életem legjobb szelfije, ugyanis a háttérben ott ül a híres színész, Jake Gyllenhaal.”

„A barátom készített rólam egy fotót, hogy Milwaukee Brewers baseball meccsen vagyok. Hihetetlen, de a háttérben feltűnt Matt Garza a csapat egyik dobója.”

„Végre összeült a család egy közös ebédre, ezt a pillanatot meg is örökítettük. Észrevettük, hogy a kép hátterében maga Wiz Khalifa látható.

Te is örülnél egy hasonló szelfinek?

Most Popular

Recent Comments