HomeCelebrity11 színész, akik rengeteget változtak sorozataik első évadának megjelenése óta

11 színész, akik rengeteget változtak sorozataik első évadának megjelenése óta

A 2000-es évek és a 2010-es évek a felhőtlen szórakozásról és az izgalmas sorozatokról szólt. Rengeteg sorozat óriási népszerűségnek örvendett, gondolunk itt a Buffy a vámpírok rémére, vagy a Vámpírnaplókra, az Így jártam anyátokkalra, vagy a Hannah Monatara. Mindegyikben volt legalább egy olyan karakter, aki belopta magát a nők vagy épp a pasik szívébe. Ezek a szereplők vagy hatalmasat változtak vagy szinte teljesen eltűntek a reflektorfényből. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk 11 olyan színészt, akik 2000 és 2010 között nagyon népszerűek voltak. Pár érdekes információt is elhoztunk róluk pluszban.

1, Hilary Duff – Lizzy Maguire

Hilary Duff a színészkedés mellett a vállalkozói készségek területén is kitűnőnek bizonyult. Az általa megalkotott ruhák óriási népszerűségnek örvendenek. Ezen túlmenően más projektbe is fektetett például kozmetikumokba és gyermekápolási cikkek értékesítésébe.

2, Ian Somerhalder – Damon Salvatore

2010-ben a színész egy olyan alapítványt hozott létre melynek fő célja az állatok és a környezetvédelem megóvása. Az ökológiával és az éghajlatváltozással kapcsolatos kérdések életének szerves részét képezik.

Akik szerették Ian-t a Vámpírnaplókban, azoknak ajánljuk a színész legújabb sorozatát, melyet a Netflixen lehet megtekinteni, V-Wars név alatt.

3, Neil Patrick Harris – Barney Stinson

Az így jártam anyátokkal sztárja egy ideje eltűnt a reflektorfényből, de idén kijön egy dokumentumfilmje, amiben elmeséli, hogyan neveli két gyermekét Gideont és Harpert. A színészkedés mellett nagyon sokat jótékonykodik, összesen 26 alapítványt támogat.

4, Josh Radnor – Ted Mosby

2016 októberében Josh Radnor, barátaival karöltve létrehozta a Radnor és Lee zenekart. Az ugyanolyan névvel ellátott debütáló albumuk 2017. november 10-én jelent meg. Legutóbb a 2018-ban bemutatott „Rise” című sorozatban tűnt fel.

5, Cobie Smulders – Robin Scherbatsky

2012 óta Cobie Smulders, Maria Hill ügynök szerepét alakította a Bosszúállókban. 2017 és 2019 között a Friends from College című Netflix sorozatban játszott főszerepet. Idén a „Stumptown” című sorozatban lehetett látni.

6, Jason Segel – Marshall Eriksen

A színész döbbenetes átalakuláson esett át, a kissé elhízott Marshallból egy szívdöglesztő és vicces pali lett. A színészkedés mellett regényeket is ír, eddig két könyve jött ki az egyik Rémálmok a másik pedig Túlvilág címmel. 2019-ben új filmel áll elő, melynek címe „The Friend.”

7, Alyson Hannigan – Willow Rosenberg

Mind a mai napig látható a színésznő mind sorozatban, mint mozifilmben. Igaz nem olyan sikeres, mint korábban de még mindig kap szerepeket. 2018-ban a „You Might Be the Killer” című misztikus filmben láthattuk 2019-ben pedig a „Kis tini hős” című filmben kapott szerepet, mint Dr. Ann Possible. Sajnos mindkét filmet lehúzták mind a kritikusok, mind a nézők. Alyson a „Stand Up To Cancer” mozgalom egyik fő aktivistája.

8, Sarah Michelle Gellar – Buffy a vámpírok réme

Sarah Michelle Gellar még mindig színésznőként tevékenykedik. 2019-ben, az „Agymenők” utolsó epizódjában láthattuk őt Rajesh Koothrappali mellett a Nobel-díj átadó gálán.

2015 óta mind a bioélelmiszer-társaság, mind a Foodstirs társalapítója. 2017-ben Gellar kiadott egy szakácskönyvet „Stirring Up Fun with Food” címmel.

9, Miley Cyrus – Hannah Montana

Miley utoljára 2016-ban kapott szerepet színésznőként Woody Allen egyik filmjében, melynek címe „Crisis in Six Scenes”. A fő hangsúlyt természetesen zenei karrierjére helyezte inkább. 2019-ben megjelent egy mini albuma She Is Coming címmel. Tervei szerint még három ilyet szeretne kiadni.

10, Emily Osment – Lilly Truscott

Emily 2014 és 2018 között a „Young & Hungry” cím sorozatban játszott főszerepet, mely egy fiatal blogger történetét és életét meséli el, aki szakácsként dolgozik. 2019-ben azonban szerepet kapott az „Almost Family” című sorozatban

11, Jason Earles – Jackson Stewart

Jason Earles még mindig aktívan tevékenykedik mint színész. Több mini sorozatban is szerepelt, sőt egy-két animációs meséhez kölcsönözte a hangját. 2019-ben szerepet kapott a „Mood Swings” című sorozatban.

Emlékszel még ezekre a színészekre?

Most Popular

Recent Comments