HomePeople11 embertípus, akivel soha nem lesz boldog párkapcsolatod

11 embertípus, akivel soha nem lesz boldog párkapcsolatod

Kezdetben minden a legnagyobb rendben van. Szimpatikus a másik fél és belevágtok. Mi dönti el azt, hogy a kapcsolatotok hosszútávú lesz és sikeres? Nyilván millió meg egy probléma közbejöhet, de a legtöbbön próbál mindenki átlendülni és adni egy újabb esélyt a dolognak. Viszont vannak olyan gondok, amikkel nagyon óvatosnak kell lenni. Több olyan személyiségbeli probléma létezik, amikre oda kell figyelni és ha ilyenbe akadunk a másik félnél, akkor jobb szedni a nyúlcipőt és keresni valaki mást. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkitől fejvesztve kell menekülni. Nyilván ha az ember szeret valakit, akkor megpróbálhat segíteni és esetleg ketten együtt legyőzni ezeket a “necces” jellemzőket. Egy biztos, ha egy párkapcsolatban ezek a problémák felmerülnek, akkor hosszabb távon biztosan megmérgezi a kettőtök viszonyát.

A kritikus:

Nem kell mindenbe beleszólni. Nem az anyánkkal vagy az apánkkal járunk. Nem kell mindenért beszólni.

A féltékeny:

Egy kis egészséges féltékenység soha nem árt, de könnyen át lehet vele esni a ló túloldalára és megöli a kettőtök viszonyát. Vannak betegesen féltékenykedő emberek. Az ilyeneket messziről el kell kerülni.

A hazugsággyáros:

Ez egy olyan tulajdonság, ami kicsit később derül ki. Az ilyen ember sosem lehet igazán őszinte. Aki kórosan hazudozik, azt bizony el kell küldeni.

Hisztis:

Vannak emberek, akik képtelenek a boldogságra. Valamin mindig agonizálniuk kell. Ha a párunk kicsit elgondolkodik, akkor már hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy egy másik pasira vagy nőre gondol. Ez is a féltékenység egy fajtája.

Az elveszett lélek:

Vannak emberek, akik képtelenek megállni a saját lábukon. Bármi probléma van az életükben azt próbálják mással megoldatni. Ez általában azokra jellemző, akiket gyerekként elkényeztettek.

Melómániás:

Együtt jártok, de sosem vagytok együtt. Folyton dolgozik. El kell dönteni, hogy mi a fontosabb. A munka vagy a párkapcsolat. Nyilván egyformán fontos mindkettő és meg kell találni a balanszot.

Ha folyik ki a kezéből a pénz:

Anyagilag is szinkronban kell lennetek. Közös cél kell, hogy vezéreljen mindkettőtöket. Csak így lehet valaki sikeres. Ha egyikőtök céltalanul költekezik, akkor sosem tudjátok megvalósítani az álmotokat.

Akinek semmi sem tetszik

Még a kedvességben is a kifogásokat meg a problémákat látja. Egy ilyen nőt soha sem lehet igazán kielégíteni.

Szenvedélybetegség:

Ez eléggé hamar kiderül. Na persze van, hogy az embert már a párkapcsolat közben ejti rabul valamilyen szenvedély. Szerencsejáték, ital, tudatmódosító szerek. Megpróbálhatjátok közösen legyőzni. Kérdés, hogy megéri-e?! Mérlegelni kell. Vannak, akik sosem szabadulnak ebből.

A hercegnő típus:

Mindenkinek tudnia kell a saját feladatát. Van, hogy olyat is meg kell csinálnunk, amihez nincs kedvünk.

A nyomozó:

Az soha semmi jóra nem vezet, ha folyton egymás telefonját nézegetitek. Ez a bizalmatlanságnak az abszolút jele. Van értelme így folytatni? Ha nem tudsz megbízni a másikban, akkor felejtsd is el a dolgot. Sosem lehettek boldogok!

Kihagytunk valamit?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments