HomeBeautiful11 csodás nyaralóhely, ami a valóságban azért nem annyira lenyűgöző mint a...

11 csodás nyaralóhely, ami a valóságban azért nem annyira lenyűgöző mint a képeken!

Képzeld el, hogy egész életedben arra vágysz, hogy végre végigjárhasd a bakancslistádra felírt országokat és azok nevezetességeit. Végre van egy kis szabadidőd, és némi pénzt is összespóroltál azért, hogy végre valahára ezeket a látnivalókat szemügyre vehesd. Megváltod a repülőjegyeket, foglalsz egy nagyon hangulatos kis szobát, összepakolod a táskába a nagyobb túrára szánt inni és ennivalót, majd nyakadba veszed a várost és egyszer csak azon kapod magad, hogy a hőn áhított hely nem is olyan, amilyennek a képeken láttad és amilyennek megálmodtad.

Egy világ omlik össze benned, hiszed éveken át azért gyűjtögettél, hogy megpillanthasd az Eiffel tornyot, a Kínai nagy falat, a Velencei csatornát… és a többi érdekességet. Hiába vált egy álom valóra, ha mindaz, ami körülötted van az szemfényvesztés! Hogy miért is az? Mert annyi turista érkezik ide külföldi országokból, hogy esélyed sincs egy kicsit közelebbről megnézni ezeket a remekműveket van, hogy csak kilométerekről tudod nézni őket, mert akkora embertömeg áll előtte, hogy egyszerűen képtelenség hozzáférni.

Ma olyan képeket gyűjtöttünk össze, ami tökéletesen bemutatja, hogy mi a nagy különbség a mi elképzeléseink és a szomorú valóság között.

Velencei csatorna (Olaszország).

Howrah híd Kalkuttában (India).

Parthenon Athénban (Görögország).

Niagara-vízesés az Egyesült Államok és Kanada határán.

A kis hableány szobra Koppenhágában (Dánia).

Vintage autók az utcán, Havanna (Kuba).

Angkorvat templom Kambodzsában.

Kínai Terrakotta Hadsereg Hszianban (Kína).

Eiffel-torony Párizsban (Franciaország).

Lávamezők Hawaiion (USA).

Izlandi Gejzír völgye.

Csalódtál már valaha utazásaid során?

Most Popular

Recent Comments