HomeCelebrity10 világsztár, akik szeretnek tömegközlekedéssel utazni!

10 világsztár, akik szeretnek tömegközlekedéssel utazni!

Amikor a hétköznapi életet élő emberek elképzelik, hogyan élhetnek a hírességek, általában csak a luxuskörülmények jutnak az eszükbe. Méregdrága házak, kocsik, nyaralók és egyéb ingóságok, amik könnyebbé és jobbá tehetik az életüket. Igen a legtöbb sztár megengedhetné magának az ilyen jellegű életet, viszont egyáltalán nem erre vágynak. Sokan nem tudják, de például Drew Barrymore, Michael Douglas, Paul Wesley vagy Jennifer Lopez sem élnek nagy lábon. Van pénzük, de nem hajszolják a luxust hiszen, ha tehetik inkább a tömegközlekedést választják a kocsikázás helyett. Ennek következtében az sem kizárt, hogy a házuk vagy lakásuk sem egy hatalmas kacsalábon forgó palota.

A mai cikkünk azzal a céllal jött létre, hogy bemutassuk nektek azokat a hírességeket, akik pontosan ugyanúgy élnek, mint a legtöbb normális, hétköznapi ember.

Rihanna

Rihanna Barbadoson született és már egészen fiatalon felfedezték mennyire tehetséges. Elég sűrűn kommunikál rajongóival az interneten, szeret a TV előtt ülni és nem csinálni semmit, valamint imád nemzeti ételeket főzni. Mivel az énekesnő gyakran használja a tömegközlekedési eszközöket, rajongói többször találkozhatnak vele.

Anne Hathaway

Anne Hathaway egy vidám, mindig mosolygós lány, aki New Yersey-ben nőtt fel. A színésznő soha nem mutatta annak a jelét, hogy luxuskörülmények között élne, sőt kocsi helyett inkább a tömegközlekedést választja.

Drew Barrymore

Drew nagyon fiatalon lett híres, ennek következtében hamar belekerült egy sötét korszakba, de szerencsére sikerült belőle kilábalnia. Jelenleg nagyon egyszerű kis életet él, nem hajtja a luxust és gyakran lehet látni metrókon. A hétköznapi emberek általában smink nélkül láthatják a színésznőt.

Dakota Fanning

Dakota igencsak kitűnt a többi fiatal híresség közül, ugyanis neki sosem voltak zűrös ügyei. Az egyetemen kitűnőre diplomázott úgy, hogy közben folyamatosan forgatásokra járt. A fiatal lány egyáltalán nem rejtőzködik a lesifotósok elől, ezért láthatunk róla több metrón utazós képet.

Michael Douglas

Michael Douglas sem azoknak a táborát erősíti, akik luxuskörülmények között élnek. Lányát általában metróval viszi iskolába, így gyakran lehet vele találkozni.

Katie Holmes

Katie az a híresség, akiről a legtöbb metrós kép készül, ugyanis nagyon sokszor közlekedik vele egyedül, vagy kislánya társaságában. Számára nem létfontosságú, hogy méregdrága autókban furikázzon A-ból B pontba.

Jennifer Lopez

Jennifer, Bronx szegény negyedéből származik. Kitartó munkájának köszönheti, hogy az ikonikus hírességek között emlegetik, viszont soha nem felejti el azt, hogy honnan jött. Számára nem fontos az, hogy luxuskocsikkal járja a várost, ugyanis szívfájdalom nélkül ül fel metróra vagy vonatra. JLo annak ellenére, hogy rengeteget dolgozik, mindig próbál odafigyelni az egészségére. A munkája mellett gyermekkórházakat támogat, és jogi aktivistaként is tevékenykedik.

Paul Wesley

A Vámpírnaplók jóképű színészészének sem szokása nagyzolni. Szabadidejében általában jégkorongozik, snowboardozik, gitározik vagy a családjával van. Rengetegszer lehet vele találkozni a tömegközlekedési eszközökön.

Zooey Deschanel

Zooey egy teljesen átlagos lánynak mondja magát, aki szereti a régi zenéket és filmeket, valamint a színes ruhákat és még a metrón való utazást is. Egyáltalán nem zavarja, hogy nem követi a divatot, nem költ sok pénzt márkás és méregdrága holmikra. Viszont rendszeresen jótékonykodik, amit nagyon fontosnak tart.

Jake Gyllenhaal

Jake egy olyan ember, akit sokkal jobban érdekel a tehetség, mint az anyagi javak. A színész mindig is keményen dolgozott a sikerért, viszont nem szaladt el vele a ló. Szabadidejében szívesen tanul nyelveket és általában metróval közlekedik a városban.

Nem is gondoltátok volna, hogy vannak ilyen hírességek igaz?

Most Popular

Recent Comments