HomeInterestingIlyen az igazi szemfényvesztés! Ez a 8 kép, téged is meg fog...

Ilyen az igazi szemfényvesztés! Ez a 8 kép, téged is meg fog téveszteni

Bizonyára ti is jártatok már úgy, hogy elsőre teljesen mást láttatok egy adott képen, mint ami valójában volt. Elképzelhető, hogy a rossz fénytörésnek vagy beesési szögnek köszönhetően olyan dolgokra leszünk figyelmesek, amik elsőre szürreálisnak tűnhetnek, de ha jobban megnézzük, akkor rájöhetünk, hogy csak a szemünk csalt meg bennünket. Az ilyen szemfényvesztő dolgok egyáltalán nem számítanak nagy ritkaságnak, viszont minden egyes alkalommal le tudja sokkolni az embereket. A mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló képeket gyűjtöttünk össze, amit legalább kétszer kell megnézned ahhoz, hogy lásd mi a valóság.

Ez a férfi a metrón totál úgy néz ki, mintha egyáltalán nem lenne feje. Nyilván feje fölött lévő erős fény az okozója ennek a jelenségnek, de valljuk be elsőre nagyon ijesztő.

Ez a fiú úgy néz ki, mintha kutya feje lenne. Igazság szerint ez csak egy optikai csalódás. A kutya véletlenül pont úgy fordította a fejét, amilyen szögben a gazdi megölelte.

Ez a férfi, pontosan ugyanolyan zoknit vett fel, mint amilyen a metró padlója. Ennek köszönhetően úgy néz ki, mintha egyáltalán nem lenne bokája.

Igen, elsőre úgy tűnhet, mintha az a nő olyan kicsi lenne, hogy simán befér a bicikli kosarába. Viszont, ha alaposabban megnézed, akkor láthatod, hogy ő egy stéggel hátrébb áll, így a távolság miatt látszik kisebbnek.

Khm… Igen, valóban elsőre nagyon félreérthetőnek tűnhet a helyzet, de nem kell izgulni, ha jobban megnézed a képet, akkor egyértelműen láthatod, hogy a sötétebb hajú lány fogja a saját ruháját.

Tudjuk mire gondolsz, ebben a pohártartóban nincsen semmi, de ez nem igaz. Valójában egy telefon látható benne, viszont olyan tiszta a kijelzője, hogy az ember elsőre simán azt hiheti tényleg üres a háló.

Egy macska, akinek hátsó lábai és farka jóval nagyobbak a testétől. Szerintetek ennek mi lehet az oka? Talán a fényképezőgép fotózott hibásan?

Való igaz, hogy pontosan úgy néz ki ez a lány, mintha három lába lenne, de nézd csak meg közelebbről a képet. Egyértelműen kivehető, hogy a piros pulcsis lány keresztbe tett lábbal ül, és a mellette helyet foglaló illető lába van a szék alá húzva. Az már csak hab a tortán, hogy egyforma cipőjük van.

Most Popular

Recent Comments