HomeCelebrity10 híres sztárpár akik egy szerep eljátszása után jöttek rá, hogy ők...

10 híres sztárpár akik egy szerep eljátszása után jöttek rá, hogy ők valóban kedvelik egymást.

Amikor két ember sokat van együtt sokszor alakul ki köztük szerelmi kapcsolat. Ez vonatkozik egyszerű hétköznapi emberekre is, és a sztárokra is. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Főleg, ha még egy adott filmben tényleg egy párt alkotnak. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb valószínűséggel kötnek ki egymás mellett. Íme 10 sztárpár akiket a közös meló hozott össze.

1.  Kit Harington és Rose Leslie

A Trónok Harcában játszó színészek a filmnek köszönhetően lettek egy pár. 

2.Josh Dallas és Ginnifer Goodwin

A két színész az Egyszer volt, hol nem volt fantasy sorozat felvétele közben kezdtek el érdeklődni egymás iránt.A pár ma már házaspárként él és gyermekük is született. 

3. Mila Kunis és Ashton Kutcher

A pár még a karrierjük elején Azok a 70-es évek tv-s sorozatban kerültek először közel egymáshoz. Valójában itt csattant el az első csók is, ami Mila valójában vett első csókja is volt. Ekkor még csak 14 éves volt. Sok idő eltelt mire bevallották, hogy ők egymásnak vannak teremtve. 2014- ben összeházasodtak.   

4. Caitriona Balfe és Sam Heughan

Az idegen forgatásán kezdtek összemelegedni, és azóta is együtt jelennek meg mindenhol. Ebből következtetjük, hogy jól megvannak. Ugyanis a pár kínosan ügyel magánéletének titokban tartására.   

5. Alyson Hannigan és Alexis Denisof

A pár a Buffy, a vámpírok réme forgatásán találkozott először. Könnyen és gyorsan egymásra találtak. 2003- ban összeházasodtak, és ma már 2 lányukat nevelik közösen. 

6. Ian Somerhalder és Nina Dobrev 

A vámpír naplók hírességei is könnyedén átadták magukat az érzelmeknek. Belátták a forgatás alatt, hogy ennek így kell lennie. 

7. Kaley Cuoco és Johnny Galecki

Az Agymenők sztárjai a valóságban is jól kijönnek egymással. 2 évig titokban tartották kapcsolatukat. Ma már nincsenek együtt de barátságuk megmaradt, hisz a karaktereik házasságot kötöttek. 

8. Blake Lively és Penn Badgley

A pletykafészek forgatásán kerültek igazán közel egymáshoz. Bár kapcsolatuk nem tartott sokáig, jó viszonyt ápolnak még mai napig is. 

9. Lea Michele és Cory Monteith

A Glee párja is a forgatás alatt kerültek közelebb egymáshoz. A pár együtt tervezte az életet de a sors közbeszólt. Hisz 2013-ban Cory kábítószer túladagolásban meghalt. Lea nehezen tudja ezt feldolgozni. Nemrég kezdet újra visszatérni a köztudatba. 

10. Tom Hardy és Charlotte Riley 

Az Üvöltő szelek forgatása hozta össze őket. Titokban tartották kapcsolatukat, majd a legnagyobb titokban házasodtak össze 2014-ben. 2015 ben született gyermeküket boldog családban nevelik.   

Most Popular

Recent Comments