HomeCrazy10 hihetetlenül veszélyes és őrült kihívás ami terjed a neten

10 hihetetlenül veszélyes és őrült kihívás ami terjed a neten

Az internetnek vannak veszélyei. És vannak olyan labilis állapottal rendelkező emberek akik ezt nem tudják felmérni. Nem tudják mi az ami még normális és mi az ami magára és környezetére ártalmas, és veszélyes. Saját életükkel játszva teljesítenek olyan kihívásokat amelytől többnek gondolják magukat. Nem ettől leszel több vagy jobb ember. Ha ezek bármelyikével találkoznál a neten, messziről kerüld el, mert VESZÉLYES!!

1.  Tüzes kihívás. A kihívás arról szól hogy az alany alkoholt önt testére és ezt begyújtja. De mint az már nagyon sok ember bebizonyította ez cseppet sem veszélytelen. Kórházban kötöttek ki másod és harmad fokú sérüléseket szenvedve 

2. Az úgynevezett Planking. A szabályok egyszerűek: hasra kell feküdnöd , a kezedet szorosan a testedhez szorítod. Pontokat ítélnek oda a helyszínre és a résztvevők számára. Természetesen valakinek kell fényképet készítenie. Fotó nélkül csak egy ember fekszik le.Az örült „játék” annyira elfajult hogy az extrém helyszínek egyre veszélyesebbek lettek és halálos áldozatokat szedet.

3.Online kereskedők föld alatti darázsfészek tojásokat árulnak azzal a reklámdumával hogy ez megfiatalítja és feszessé varázsolja a hüvelyfalat. Most, a nőgyógyász, Jen Gunter figyelmezteti a nőket, hogy ne hidjenek ennek az új trendnek, miután veszélyes. Mondván, hogy a gyakorlatilag „szárítószereket” használ a hüvely megfiatalítására és a hüvelyi nyálkahártya kiszáradása növeli a kopás veszélyét a szex alatt (nem jó), és elpusztítja a védő nyálkahártyát (nem jó).

4.Óvszeres kihívás. Két változata van. Az első az óvszer behelyezése az egyik orrlyukába, és visszaszívja a torok és a szájon át. Cseppet sem veszélytelen.

A második trükk így működik: vízzel teli óvszert kell venni, és valaki fejére fel kell húzni. A víznek nem szabad kifolyni.

Mindkét esetben ez a játék veszélyes lehet, mivel az óvszer nagyon nyújtható, és szinte lehetetlen őket feltörni. Ha valami rosszul megy, akkor az alany megfulladhat.

5.A kaktusz evés. Ennek a kihívásnak a megnyeréséhez egy teljes kaktuszt meg kell enni. Ez a legutóbbi tendencia már sok fájdalmat okozott. A kaktusz tüskék átszúrják a belső szerveket, és belső vérzést okoznak. Vannak, akik nem álltak meg ott, és tovább fokozták a kihívást. Például a kaktuszt csípős paprikával szórják le, és így próbálják megenni.

6.Autós szörfözés.Népszerűvé vált az elmúlt század végén, és ez még mindig a fiatalok egyik legelterjedtebb tendenciája. Annak érdekében, hogy elfogadja ezt a kihívást, fel kell érnie az autó tetejére, és próbáljon ott maradni a lehető leghosszabb ideig, amíg valaki nagy sebességgel hajtja a járművet.

7.A radír kihívás!Kiderül, hogy még egy kis és ártatlan radír is tud kárt okozni. Egyre népszerűbb az iskolai gyerekek körében a világ minden tájáról.Ez a játék abból áll, hogy a bőrét a lehető legerősebben kell dörzsölni egy radírral, miközben az ábécét vagy bármely más mondókát mond. Ennek eredményeként a bőröd sérül és súlyos égési sérülések jelentkezhetnek. A kihívás nemcsak egy heget hagyhat életed végéig, hanem bakteriális fertőzéseket is okozhat, mivel a természetes bőrhatár elpusztul.

8.Játék 72. Ez a VESZÉLYES kihívás arról szól, hogy a gyerekek 3 napig próbálnak eltűnni. Egyszerűen elszaladnak otthonról, anélkül, hogy bárkinek megmondanák. 72 óra múlva általában biztonságban térnek vissza.A zavaró dolog ez a játék, hogy sok ártatlan embert letartóztatnak, mert gyanakvónak tűnnek a rendőrségnél. Természetesen fennáll annak a veszélye, hogy a gyermekek veszélyes helyzetbe kerülhetnek, és soha nem térnek haza.

9.A fulladás. Egyes fiatalok azzal kísérleteznek, hogy addig fojtogatják egymást míg az alany el nem ájul. Azt gondolják, hogy ez veszélytelen, de cseppet sem az.A megváltozott tudat állapotnak és az oxigénhiány miatt neurológiai károsodást okozhatnak.Vagy a legrosszabb, hogy nem is tudsz felébredni.

10 Vodka eyeballing. Ennek az őrületnek a fő elgondolása  a következő: az alkohol könnyedén áthalad a szem nyálkahártyáján, és gyorsabban részeg leszel. Nagyon sok a szkeptikus, akik úgy vélik, hogy csak placebo-hatásuk van, mert az emberek, akik elfogadják ezt a kihívást, általában már részegek.Ennek ellenére az orvosok óva intenek minket ettől, mivel rengeteg betegséget okozhat – beleértve, hogy akár meg is vakulhatunk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Most Popular

Recent Comments