HomeKapcsolat10 férfi dolog, amiért minden nő rajong!

10 férfi dolog, amiért minden nő rajong!

Ahogyan a férfiak között is van, aki a vékony lányokat, más a molettebb hölgyeket imádja, vannak akik a szőkékre, mások a vörösekre buknak… úgy a nőknek is rendkívül különböző az ízlésük.

Mindenkinek más a zsánere, de vannak alapvető dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen igazi nő listájáról sem! Nem, nem olyan megváltoztathatatlan tulajdonságokra gondolunk most, mint a szemszín vagy a magasság, esetleg a mély dörmögő orgánum…Olyan dolgokra, amelyeket minden pasi kénye kedvére alakíthat magán!

Bár a nők ízlése sok mindenben különbözik, vannak dolgok amiben mindannyiuk egyetért.
Nézzük!

1. Kerekded formák


Nemcsak a férfiak vonzódnak a szép formákhoz, a nők is ezeket kedvelik. A legférfiasabb alakformáló sport a biciklizés, gyorsgyaloglás, súlyzózás és az úszás. A gyakorlatokat azonban nem ajánlott túlzásba vinni, mert a lányok nem szeretik a túlságosan izmos férfiakat sem.

2. Egészségtudatos étkezés

Biztosan te is láttál már csülkön cuppogó, libacombot faló, pörköltbajszos férfit…
Szép látvány volt? Ugye, hogy nem!
A nők felnéznek azokra a pasikra, akik az egészséges életmód elkötelezett hívei.

3. Kellemes illat

A rendszeres, napi tisztálkodás alapvető, az ezzel járó friss, üde illat is. Az is teljesen normális, hogy az urak is napi szinten parfümözik/kölnivel illatosítják magukat.
Azonban vigyázniuk kell arra, hogy ne használjanak túl intenzív parfümöt vagy dezodort, inkább a könnyedebb illatokat válasszák.
A nők kifejezetten taszítónak találják az erős mesterséges illatokat – a tartós, de szolíd illatokhoz vonzódnak!

4. Egészséges fogak


A lyukas, szuvas, elszíneződött fogak kiábrándítók, és a szagos lehelet sem túl csábító. Nem árt tehát kerülni az erős illatú ételeket, mint pl. fokhagyma, illatos sajtok.
A dohányzó férfiak hátrányból indulnak, nekik kifejezetten oda kell figyelniük szájuk higiéniájára és fogaik fehérségére!

5. Trendi frizura

A nők 90 !-a taszítónak tartja a lófarkat és a hosszú hajat viselő férfiakat. Szerintük egy jól vágott, rövid frizura sokkal jobb megjelenést ad. Fontos továbbá, hogy arcszőrzetük is mindig rendezett legyen!

Most Popular

Recent Comments