HomeKapcsolat10 egyszerű indok, hogy miért nincs barátnőd - avagy mit várnak el...

10 egyszerű indok, hogy miért nincs barátnőd – avagy mit várnak el a nők egy férfitől?

Nyilván nem várják el a nők, hogy az alábbi tényezők közül egytől-egyig mindegyik teljesüljön, de ha nincs barátnőd, talán segíthetnek rávilágítani a főbb okokra.

1. Nem vagy magabiztos, nincs önbizalmad.

Nyilván hallottad/tapasztaltad már, hogy a nők a „rosszfiúkra” buknak. A tudományos magyarázata ennek az, hogy a nők nagyon szeretik, ha egy férfi magabiztos, a „rosszfiúk” egyik jellemző tulajdonsága pedig pont ez!
Ne légy puhány, gyenge jellemű férfi! Ne kérj mindenért bocsánatot, mindig tarts ki az igazad mellett! Légy laza, de legfőképp légy önmagad!

2. Nem viselkedsz úriember módjára.

A nők megőrülnek az olyan pasikért, akik a tenyerükön hordozzák őket. Sajnos manapság ez kezd kimenni a „divatból”, egyre kevesebb az udvarias, figyelmes férfi. Nem kell túl nagy dolgokra gondolni: elég, ha pl. kinyitod az ajtót előtte, vagy ráadod a kabátját, stb… tudod, csak az alapok. 🙂

3. Nincs humorod.

A humorérzék az egyik legfontosabb tulajdonság ahhoz, hogy meghódíts egy nőt! Ha mindig meg tudod nevettetni, jobb kedvre tudod deríteni a humoroddal, már félig nyert ügyed van.

4. Nem figyelsz rájuk eléggé.

Ha egy nővel beszélgetsz, fontos, hogy mutass érdeklődést a mondandója iránt. Legyen véleményed, meglátásod, szólj hozzá… vagyis: legyél valódi beszélgetőpartner! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elnyerd a bizalmukat.

5. Nem bókolsz.

Egy nőnek különösen fontos, hogy éreztesd vele mennyire csinosnak találod! Nyilván nem kell ódákat zengened róla, sokszor a kevesebb több! Megannyi dolog van, amivel kifejezheted a csodálatodat, csak legyél vele őszinte: mindig azt dicsérd meg, ami valóban tetszik, így hiteles maradsz.
Fontos viszont, hogy ne vidd túlzásba, mert egy idő után megszokottá és hiteltelenné válik.

6. Nem viselkedsz barátként.

Nem, most nem a barátzónáról van szó! 🙂 Egy nőnek nagyon fontos, hogy legyen valaki mellette, akire mindig számíthat! Akinek ki tudja önteni szívét-lelkét anélkül, hogy tartania kéne a negatív reakcióktól. Aki kiáll mellettük és védelmezi őket.

7. Nem vagy hűséges.

Ha te elvárod egy nőtől, hogy legyen hűséges hozzád, akkor neked is annak kell lenned hozzá! Ha korábban nem voltál lojális, ne meséld el neki, hogy csaltad meg az akkori párod, mert ezzel – joggal – kételyeket ébresztesz benne a hűséged felől. Ne flörtölj másokkal, ne viccelődj azzal, milyen jó a nő a kolléganőd! Egyszerű: gondolj bele, te mit éreznél, ha ő csinálná veled ugyanezt! Na ugye! 🙂

8. Hiányzik belőled az erő és érzelem egyensúlya.

A nők ki nem állhatják, ha egy férfi nyávog, hisztizik vagy rendszeresen elbőgi magát. És most nyilván nem a meghatódásról vagy az örömkönnyekről van szó!
Továbbá idekapcsolódik a romantika kérdése is. Ahogy a bókoknál, itt is fontos, hogy ne vidd túlzásba, különben megszokottá, unalmassá válik a dolog. Illetve fontos, hogy mindig valami újjal lepd meg… és itt most különösen nagy hangsúly van azon, hogy „lepd meg”! Nem kell nagy dolgokra gondolni: egy váratlan szerelmes üzenet, vagy az, hogy elrejted a táskájába a kedvenc csokiját, elég hatásos tud lenni. Legyél figyelmes és kreatív!

9. Nem vagy ápolt.

Ahogy te elvárod egy nőtől, hogy adjon magára, ő is elvárja tőled ugyanezt. Többek közt különösen fontos, hogy tiszta legyen a cipőd, ruhád és hogy rendben legyenek a körmeid, ugyanis a legtöbb nő ezeket nézi meg rajtad elsőként. Mindig legyél ápolt és tiszta!

10. Magasan van a „mércéd”.

Könnyen lehet, hogy vannak olyan (kimondottan csinos és kedves) nők, akik szívesen összejönnének veled, csak a te részedről akad meg a dolog. Méghozzá azért, mert te – azon a bizonyos skálán – egy 9,5-es nőt néztél ki… sőt, észre sem veszed a 9 alattiakat. Ezzel talán még nincs is túl nagy gond, csak akkor, ha te magad egy jó 5 körüli vagy és a fenti pontok közül javarészt egyik sem jellemző rád. Ha ez a helyzet, kétféle dolgot tehetsz: vagy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy és lejjebb adod az elvárásaidat; vagy törekszel arra, hogy jobb „besorolásod” legyen (pl. elkezdesz edzeni, jobban odafigyelsz a megjelenésedre) és emellett a fenti pontokat is figyelembe veszed.

Most Popular

Recent Comments