HomeInterestingZseniális illusztrációk, amik bemutatják, hogy a tél a legnehezebb időszak a nők...

Zseniális illusztrációk, amik bemutatják, hogy a tél a legnehezebb időszak a nők számára

Bizony, nem csak a nyári időszak nehéz a lányok számára, hanem a téli is. Rengeteg problémával kell szembenézniük nap, mint nap, amit a férfiak egyáltalán nem tudnak átérezni, hiszen nekik nem megy bele a szőrös sáljuk a szájukba, nem tudják milyen magassarkúban csúszkálni a jégen, sőt azt sem milyen elkeserítő érzés, mikor nem tudod megmutatni a barátaidnak az új és vonzó felsődet, mert a több rétegű ruha teljesen eltakarja. Nos ilyen és ehhez hasonló gondokkal küzdenek a lányok ebben a hideg évszakban. A felsorolt példákon kívül elhoztunk még párat, hogy maximálisan tudjuk szemléltetni, mennyire nehéz ilyenkor igazi csajnak lenni.

Valahogy a divat mindig felülkerekedik a józan észen. Tisztában vagyunk vele, hogy a lányok télen is szeretnének nőiesen kinézni, de van, hogy ki kell lépnünk a komfortzónánkból és olyan darabokat választani melyben nem fagy halálra a lábunk.

Mindaddig semmi baj nincs a sapkákkal, míg kint kell lennünk benne a hidegben. Viszont amint le kell venni a fejünkről megtapasztaljuk, hogy a szép frizuránkból semmi sem maradt, csak egy madárfészek.

A meleg pulcsikkal az a baj, hogy statikussá teszi az emberi hajat. Egyszer felvesszük utána az istennek sem tudjuk lelapítani a kósza hajszálakat, hogy ne álljanak az ég felé. A legrosszabb, hogy ilyenkor általában meg is tudunk más embereket rázni.

A legrosszabb, mikor a téli hidegben, nyolc réteg ruhába vagy felöltözve és a telefonod a táska legmélyén megcsörren. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nehezen tudod kikotorni a táskádból a készüléket, hanem, hogy semmi mással nem tudod felvenni, csak az orroddal.

Sok lány álmodozik arról, hogy egy nap elérik a gyönyörűen fagyott pillákat, ám ez nem olyan egyszerű, mert ha azok megfagynak, akkor gyakorlatilag minden más is az arcodon.

Ahogy már fentebb említettem, nem a józan ész győzedelmeskedik, hanem a divat. Sajnos a legtöbb lány nem gondol bele, hogy az efféle csizmákban a nagy hóban és a jégen képtelenség járni.

Bizony a téli hidegben is elegánsan kell kinézned az irodába, ezért muszáj egy olyan szettet is magaddal vinned, hogy ne nézz ki ostobán a munkatársaid előtt. Néha nagyon macerás az állandó öltözködés, de amíg hideg van nincs más választásod.

A téli időszakban, minden egyes embernek kiszárad a szája. Sajnos sokan nem bírják elviselni, ha egy kis bőrdarabka van az ajkakon, ezért sokan megnyálazzák hátha segít, de az igazság az, hogy ez csak még tovább ront a dolgon, mert a szél kiszárítja, amitől meg elkezdik harapni az ajkukat. Nos nem egy szép látvány azt meg kell hagyni.

Megtaláltad a buliba az álomruhád, de a hideg téli idő matt nem tudod senkinek sem megmutatni, mert a rengeteg ruha, ami fölötte van teljesen eltakarja. Ha nem akarod tovább fájdítani a szíved ne vegyél efféle ruhákat télen.

Annak ellenére, hogy a szőrös és bolyhos sál megakadályozza, hogy fázzon a nyakunk, jó pár bosszúságot tudnak okozni. Például a szálai és a rajta található szöszök belemennek a szádba, ami nem egy kellemes érzés.

Vannak természetesen olyan „vagány” emberek, akik még télen is a tavaszi/nyári trend szerint szeretnének öltözködni. Nos ezzel addig nincsen baj, ameddig el bírják viselni, hogy megfagynak deréktól lefelé.

Sajnos a hosszú körmöknek is búcsút kell inteni, ugyanis egyetlen téli kesztyűt sem úgy terveztek, hogy kompatibilis legyen a stiletto körmökkel. Így tehát nincs más választásod mint eldönteni, hogy hosszú körmeid maradnak és megfagynak a kezeid, vagy rövid körmeid lesznek és melegen tudod tartani a végtagjaidat.

Aki gyalog vagy tömegközlekedéssel jár dolgozni, annak bizony rendesen fel kell öltöznie, hogy az út során ne fázzanak. Viszont a munkahelyen egész jól fűtenek, ami már nem kedvez azoknak, akiken két harisnya és két vastag zokni van.

Sok lány húz a nadrágja alá harisnyát ami a hideg, téli napokon teljesen jó, csak randizásra nem célszerű felvenni. Nyilván az ember úgy képzeli el az ilyen alkalmakat, hogy iszonyatosan vonzó női fehérnemű van rajta, nem pedig egy bundás harisnya. Szóval ebben az esetben ugrik a koitálás.

Áhh, nincs is idegesítőbb annál, mint mikor a zárt cipődbe, bakancsodba, csizmádba lecsúszik a zokni a sarkadról. Nem elég, hogy kényelmetlen és zavaró, de még fázik is a lábadnak ezen része.

Most Popular

Recent Comments