HomeInterestingEgy reptéri dolgozó fényképeivel bebizonyította, hogy a világunk tele van különleges emberekkel

Egy reptéri dolgozó fényképeivel bebizonyította, hogy a világunk tele van különleges emberekkel

Annak ellenére, hogy mi emberek ugyanabból a fajból származunk, mégis teljesen különbözünk, hiszen más arcvonásokkal, hajszínnel és bőrszínnel rendelkezünk. Sokféleségünk tesz minket különlegessé, csak fel kell figyelnünk dolgokra és elfogadni a másságunkat.

Mustafa Çankaya egy isztambuli származású fotográfus, emberek százairól készített már képet, akik Isztambulba telepedtek le vagy onnan indultak más országokba. Mustafa úgy gondolja, hogy mi emberek drágakövek vagyunk, akik szerte a világon megmutatják magukat. Amikor ránéz egy illetőre, akkor megpróbálja megérteni a sebhelyei és tökéletlenségei történetét. Elmondása szerint rengeteg minden befolyásolja sokszínűségünket. Nem is olyan régen belekezdett egy saját projektbe, amiben 100 embert szeretne lencsevégre kapni, 100 országban. Mivel szeret utazni, ezért már nagyon sok országba járt, ahol különböző célú, származású és társadalmi helyzetű emberrel találkozott már. Eddig sikerült 77 embert 77 országban lefényképeznie.

Ma úgy döntöttünk, hogy néhány különlegesnek gondolt embert kiragadunk gyűjteményéből és bemutatjuk nektek, hogy milyen sok különleges személyekkel van tele a világunk.

Nicole Ukrajnából.

Nicole, Odesszából, Ukrajna ötödik legnagyobb városából származik, ahol tetováló művészként tevékenykedik. Mivel szeretné látni Európa többi országát ezért úgy döntött, hogy útra kel.

Ibrahim Zethy Ruandából.

Ez történik, ha találkozol egy ruandai táncossal a repülőtéren. Az olyan típusú emberek mint ők, ha meghallanak egy jó kis nótát nem bírják ki, hogy ne perdüljenek táncra. Köszönöm Ibrahim a műsort! – mondta a fotós.

Freya Skóciából.

Freya, Skóciában született és nagyon vonzották azok a tanok melyek az emberi élet biológiai, társadalmi és kulturális aspektusait vizsgálták, ezért az Oxfordi Egyetem emberi tudományok szakán tanul. A legjobban a kenyai élet vonzza.

Bash Libanonból.

Bash a Burning Man fesztiválról tart hazafelé, ami egyébként a legextrémebb esemény az egész világon. A fesztivált a Nevadai Black Rock sivatagban tartják, ezért látható olyan porosnak a férfi cipője. Egyébként Bash egy dobművész.

Jussi Finnországból.

Jussi egy tetováló szalon tulajdonosa, amely Helsinkiben található. Nem csoda, hogy a fiún rengeteg tetoválás látható. Kíváncsi volt Afrikára valamint arra, milyen lehet dzsungelben élni, így fogta magát és mindkét helyet megnézte.

Shayma Kuvaitból.

Sayama már akkor tudott a projektemről mielőtt találkoztunk volna, ugyanis olvasott róla az interneten. Épp Görögországba tartott, amikor találkoztunk. Egyébként gyógyszerésznek tanul, sőt volt már rá példa, hogy önkénteseket gyűjtött, hogy segítsenek az athéni menekülteken.

Katirina Bulgáriából.

Katirina New Jersey-be ment egy állásinterjúra illetve ezzel párhuzamosan egy barátját látogatta meg. Mustafa azt mondta, hogy egyszer már találkozott vele Bulgáriában.

Kavinthida Thaiföldről.

Kavinthida Dániában volt, ahol jól megérdemelt szabadságát töltötte. Elmondása szerint nagyon hosszú utazás volt, de minden perce megérte.

Frédéric Franciaországból.

Frédéric Nigériában tanít és 2 hónapos vakáció után, most visszatér az iskolakezdésre. Néha szokott ruhákat is tervezni, például, ami rajta van azt is ő készítette.

Parl Észtországból.

Parl Észtországból származik és hétpróba versenyzőként tevékenykedik. Ennek köszönhetően megtanultam, hogy a „hepta” szó hetet jelent – mondja Mustafa. Amikor Houston-ban voltam, akkor már egyszer találkoztam vele. – folytatta.

Idris Nigériából.

Idris divattervezőként és stylistként dolgozik Nigériában. Már volt szerencséje Mustafa-val találkozni, mikor épp New York-ba tartott.

Sebastian Lengyelországból.

Ez volt az utolsó kalandja Sebastiannak, aki Tádzsikisztánban a Pamír hegységben található 7105 méter magas Korzsenyevszkaja-csúcsot szerette volna megmászni. A fiú nyolc teljes napon át ment, hogy elérje a csúcsot, ám augusztus 13.-án ő is ott volt, amikor egy helikopter baleset történt és három orosz származású hegymászó valamint két tadzsik pilóta életét vesztette.

May Libanonból.

May nagyon szeret utazni, munkájából adódóan ez nem is csoda, hiszen Egyiptomban dolgozik önkéntesként egy menekülttáborban.

Indrė Litvániából.

Indrė Litvániából származik, aki eldöntötte, hogy az egész nyarat Kaliforniában fogja tölteni. Mivel még egyetemi hallgató, ezért van ideje arra, hogy új tapasztalatokat. szerezzen.

Jargal Mongóliából.

Jargal épp szüleihez utazik haza Ulánbátorba, Mongólia fővárosába, mivel tanulmányait a németországi Frankfurtban folytatja.

Gorana Szerbiából.

Gorana Szerbiából származik, aki két hetes szabadságát utazással töltötte. Most a Belgrádba tartó járatra várakozik.

Sara Tanzániából.

Sara Tanzániából egész Barcelonáig repült, hogy az ünnepeket a rokonaival tölthesse. Mustafa azt mondta, nagyon tetszik neki a nő természetes megjelenése.

Sara Iránból.

Annak ellenére, hogy Sara Iránból származik, Moszkvában tanul fogorvosnak. Már egész fiatalon érdekelte őt a fogorvosi szakma, ezért döntött emellett.

Frankie J Angliából.

Frankie J az egyik legjobb táncos a világon. Egyszer volt szerencsém vele találkozni az Isztambul Street Dance Carnival-on. Ő a House stílus verseny bírója volt, én pedig a fotós, aki képeket csináltam a versenyzőkről.

Most Popular

Recent Comments