HomeInteresting13 okoskodó ember, akik jobban jártak volna, ha cipzárt húznak a szájukra.

13 okoskodó ember, akik jobban jártak volna, ha cipzárt húznak a szájukra.

A mai modern technológiának hála az emberek java része, minden egyes momentumot megoszt az életéről, például, hogy milyen hangulatban van, hol eszik éppen, hol kirándulnak a családdal. A mostani fiatalok szeretik felhívni magukra a figyelmet és ehhez többnyire bölcselkedő idézeteket osztanak meg, ami átvitt értelemben az ő lelkiállapotukra akar utalni. De olyan ember is akad, aki saját kútfőből talál ki valamilyen idézetet, amivel nem is lenne semmi probléma addig, amíg meg nem osztják a közösségi oldalakon. A tinik megpróbálnak valamilyen okos dolgot kicsavarni, amiből az szűrhető le, hogy mennyi eszük van. A dolog legnagyobb hibája az, hogy nem gondolják végig van-e értelme a mondanivalójuknak vagy nincs. A közösségi oldalak felhasználói az ilyen személyeket egyáltalán nem kímélik és ott kötnek bele a dologba ahol lehet, valljuk be többnyire jogosan. Ilyenkor szokták azt mondani, „Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna”

Ma olyan megjegyzéseket hoztunk el nektek, amik bizony a legtöbb embernél teljesen kiverik a biztosítékot.

Nos, ebből az szűrhető le, hogy nem minden ember figyel maximálisan a földrajz órákon. A legtöbb diák unalmasnak tartja az órákat, ezért általában mobiloznak, alszanak vagy padtársukkal beszélgetnek. Ha jobban figyeltek volna a tanórákon, akkor nem lennének efféle kijelentések a világon.

Igazság szerint, ez pontosan úgy néz ki, mintha hangosan mondta volna ki azt amit gondol, csak virtuális verzióban. Egyes emberek pedig nem mindig bírnak elviselni olyan „idézeteket”, ami egyébként magától értendő dolog és még egy általános iskolás alsó tagozatos gyerek is tud.

Nem lehet összehasonlítani ezt a két fajt. A dinók úgy voltak kódolva, hogy sokáig éljenek, mi nem. Nem kell ezt ennyire túlragozni. Igaz, hogy ez a bugyuta kérdés egy-két embernél ki tudja verni a biztosítékot.

Bár ne szólalt volna meg ez az illető. Ekkora butaságot, hogy lehet leírni? Majd csodálkozik, ha az emberek nem veszik komolyan.

Valószínűleg mindenkitől számított volna kommentre, csak pont tőlük nem. Úgy érzem, valaki előtt hatalmas jövő áll.

Így jár az, aki minden gondolkodás nélkül nagy dolgokat akar mondani, de valahogy az a bizonyos fagyi visszanyal.

Valaki elég drasztikus módszert választott, hogy megtudja, kik az életre szóló barátai. Nem mondjuk, hogy túl bölcs az illető.

Úgy látszik nem is volt annyira hiábavaló külön tanárhoz járni ahhoz, hogy ezt a nagyon egyszerű dolgot megfejtse.

Azt hiszem nem igazán vett részt túl sok biológia órán. Az, hogy egy édesanya három gyermekkel terhes az nem jelenti, hogy háromszorosára nő a kihordás ideje.

Valaki jó nagy fába vágta a fejszéjét és ezt nem is fél megosztani a nagyvilág előtt. De úgy látom, ellenfelére bukkant.

Valószínűleg azért, mert egy vak ember is tudja, hogy ő hordta ki a csecsemőt. Nyilván nem azért kezd el drasztikusan megnőni a hasa mert degeszre ette magát, hanem azért mert az ő szíve alatt növöget, ami egyenesen arányos azzal, hogy az anya DNS-ei benne vannak a kisbabában.

Attól függ milyen órát veszel, ha kisgyerekeknek valót, akkor szerintem már most pakolhatsz.

És majd amikor nem talál magának munkát és még te is elhagyod, akkor lesz hatalmas pácban.

Most Popular

Recent Comments