HomeInterestingNagyon sokat elárulhat a személyiségedről, hogy profilból vagy szemből látod ezt a...

Nagyon sokat elárulhat a személyiségedről, hogy profilból vagy szemből látod ezt a férfit. Derítsd ki te milyen vagy

Minden embernek megvan a maga szokása, egyesek stressz helyzetben rágják a körmüket, bőrüket vagy rázzák a lábukat, dobolnak az ujjaikkal és a többi. Ha valaki zavarban van, mondjuk azért mert egy adott illető tetszik neki, az állandóan lesüti a szemét, rágcsálja a száját, tekergeti a haját az ujja köré. Ezek az aprónak minősülő tevékenységek képesek több mindent is elárulni a személyiségünkről olyanokat is, melyekkel lehet, hogy még mi magunk sem voltunk tisztában. Ha valaki például sok szelfit szeret magáról csinálni, az annak a jele is lehet, hogy nyitott személyiség, vagy csak egyszerűen hiú.

Saját magunk megismerése egy nagyon izgalmas folyamat, mellyel hasznos információk birtokába kerülhetünk saját személyiségünket illetően.

Annak érdekében, hogy kiderítsd benned milyen személyiségjegyek uralkodnak, elhoztunk egy tesztet, amivel megismerheted saját magadat. Nem kell mást tenned csak megnézned a lenti képet és megmondanod:

Te profilból vagy szemből látod ezt a férfit?

Fontos megjegyeznünk, hogy ebben a tesztben nincs jó vagy rossz válasz, egyszerűen csak válaszd azt, amelyiket az ösztöneid súgják neked.

Ha a szemből nézetet választottad:

Ez a választás arról ad tanúbizonyságot, hogy magabiztosan állod minden ember pillantását úgy, hogy nem jössz zavarba, ha sokáig kell fenntartanod a szemkontaktust. Nem riadsz vissza a kockázatos döntésektől, akár a legőrültebb ötletekbe is képes vagy belevágni. Elég laza természeted van, aki könnyen létesít kapcsolatot más emberekkel, emiatt társaságkedvelő vagy.

Szeretsz a középpontban lenni és izgalmakkal teli eseményeken részt venni. Fontos számodra, hogy legyen elég mozgástered, mert nem szeretsz bezárva lenni, ahogy a monotonitást sem nagyon kedveled. Minden téren szereted élvezni a szabadságot, mind a párkapcsolatban, mind pedig a munkádban. Kissé félsz a váratlan helyzetektől, mert attól tartasz negatívan befolyásolják a jövődet. Akármilyen téma is legyen neked mindig van véleményed róla, ha muszáj stabil érvekkel véded meg magad másokkal szemben.

Optimista jellem vagy, aki nem mellesleg hisz még az emberi jóságban. Inspirálóan hatsz a körülötted élő emberekre, akiket ezáltal fel is töltesz kellő mennyiségű energiával. Van benned egy egészséges önzés, aminek köszönhetően addig mész, míg meg nem valósítod a céljaidat. Szereted a kalandokat, ami nagyon fontos neked, hogy fennmaradjon a lelki egyensúlyod.

Ha a profil nézetet választottad:

Ebben az esetben, te egy igen félénk és szerény ember vagy. Szeretsz mindent ellenőrzés alatt tartani és minden lehetséges forgatókönyvet végigjátszani a fejedben egy adott szituációt illetően. Ha valamit nem tudsz kordában tartani idegessé válsz, de törekszel arra, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb döntést hozd, hogy megold a problémákat.

Titokzatos személyiség vagy, ezért nagyon sok ember figyelmét felkelted, ám ennek ellenére nem engedsz túl sok embert közel magadhoz. Csak néhány barátod van, de ők mindennél többet jelentenek számodra, sőt fel is érnek akár száz ismerőssel is. Nagylelkű vagy így képes vagy a saját javaidat feláldozni, csakhogy segíts a szeretteidnek. Értékeled a kis dolgokat és a saját elveid szerint élsz.

Nagyon jó hallgatóság vagy, több oldalról is megközelíted az aktuális problémát, mindegy, hogy az a tied vagy egy barátodé. Nagyon érzékeny lelkű ember vagy, akinek iszonyatosan könnyű fájdalmat okozni. Ha negatív kritikát kapsz megpróbálsz belőle erőt meríteni. Alapjáraton törekszel arra, hogy mindig pozitív légy, ehhez pedig szükséges, hogy elmélyülj a gondolataidba és megpróbáld megérteni a dolgok menetét és lényegét. Ezek azért fontosak neked, mert elengedhetetlen számodra a belső béke.

Véleményed szerint mennyire pontosak a fent leírtak? Egyeznek a te személyiségeddel? Magadra ismertél a leírások alapján?

Most Popular

Recent Comments