HomeInterestingVérzést tapasztalt, de az orvosok elzavarták, hogy ez csak a fogamzásgátló mellékhatása....

Vérzést tapasztalt, de az orvosok elzavarták, hogy ez csak a fogamzásgátló mellékhatása. Kiderült, hogy hónapjai vannak már csak hátra.

A gyönyörű, 31 éves nőnek már csak hónapjai vannak hátra, pedig lett volna esélye felépülni, ha az orvosok kicsit jobban foglalkoznak vele.

2018 januárjában Maxine Smith-nél méhnyakrákot diagnosztizáltak. A lány már 2016-ban felkereste az orvosát azzal a panasszal, hogy nemi közösülés után rendszerint vérzett. Az orvos nem végzett kenetvizsgálatot, hanem csak annyit mondott neki, hogy ez minden bizonnyal a fogamzásgátló egyik mellékhatása.

A kétgyermekes édesanya szeretné a hátralévő időt arra használni, hogy felhívja az emberek figyelmét a kenetvizsgálat fontosságára.

Maxine úgy véli, hogy ha akkor elvégzik a vizsgálatot, akkor idejében felismerik a betegségét.

„Nem hiszem, hogy ilyen súlyos kezelésekre, mint a kemoterápia szükségem lett volna. Ráadásul ez mit sem változtat azon, hogy jó esetben még egy évem van hátra.”

A fiatal nő családja teljesen összetört és tehetetlen.

„A családom nem áll készen arra, hogy elmenjek. Szörnyen érzik magukat.” A beteg nő édesanyja úgy véli, hogy a korát figyelembe véve inkább neki kéne betegnek lennie és nem a lányának. Maxine-t szörnyű gondolatok kínozzák, hogy hamarosan elhagyja a gyerekeit.

„A legrosszabb érzés az, ha ránézek a gyönyörű gyermekeimre, és rájövök, hogy hamarosan búcsút kell vennem tőlük.”

Annak ellenére, hogy a gyerekek még nagyon kicsik a nő próbálja nekik elmagyarázni a betegségét. Azt mondta, hogy a testében „egy virág kinyílik, és egyre nagyobb lesz”. Azt is elmagyarázta nekik, hogy egy nap kórházba kell mennie, hogy mágikus kezelést kapjon, mely bezárja a virágot.

A nő el van keseredve, hogy egy napon a gyerekek nem fogják látni és ő sem lehet tanúja annak, hogyan zajlik az életük.

Maxine már átesett egy megterhelő kemoterápián illetve eltávolították a méhét, hogy ezzel lassítsák a daganat növekedését. Az első kezelések után közölték vele, hogy egészséges. Sajnos azonban nem így volt. Egy 3 centiméter átmérőjű daganat nőtt a testében. A rák visszatért és átterjedt a nyirokcsomókra és a belekre is.

Az orvosok akkor legfeljebb 3 évet jósoltak neki. Ebből már kettő letelt.

„Folytatom a harcot. Nem érdekel, mennyi fájdalmat és szenvedést kell leküzdenem, amíg ez lehetőséget ad arra, hogy még egy kicsit tovább maradhassak a gyermekeimmel. Minden apró percnek örülök.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments