HomeBeautifulA világ legszebb kislányának választották, de a testvérét is érdemes megnézni

A világ legszebb kislányának választották, de a testvérét is érdemes megnézni

A világ legszebb kislányának választották. Van egy testvére is. A testvérpár kész szenzáció lett az interneten. Valóban nagyon helyesek.

A 8 éves Anastasia Pavlovna Knyazeva sokak szerint (beleértve a brit médiát is) a világ legszebb kislánya. Tény és való, hogy gyönyörű. A kis szépségnek nagy kék szemei, hosszú gesztenyebarna haja van. Az egész gyerek olyan, mint egy porcelánbaba.

Nem csoda, hogy az internet népe nem tud közömbösen elmenni mellette. A lány instagram profilját már másfél millióan követik.

A kis angyalkát hatalmas érdeklődés övezi. Hamar utat talált magának a gyermekmodellkedés világában. Sok rajongójának azonban nem tetszik ez a dolog.

Féltik a gyereket a modellvilágtól, mely néha nagyon kegyetlen. Neki most a gyermekkorát kéne kiélveznie. Ennek ellenére minden jel arra utal, hogy Anasztázia szülei esélyt látnak arra, hogy gyermekük nagyon fiatalon, nagyon sikeres lesz. Ez pedig mindenkinek jó. Nyilván a szülőknek is.

Vajon a családban mindenki ennyire helyes? Jók a gének? Hát a testvérét elnézve valóban jó gének lehetnek. A bátyjával sok közös fotójuk van.

Sokat nem tudni a fiúról, kivéve azt, hogy néz ki. A képeket látva nagyon helyes srác.

Egy dolog biztos. Ha a külseje nem változik drámaian az elkövetkező néhány évben, akkor hamarosan nem tudja levakarni magáról a lányokat.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments