HomeInteresting"Nem lehetnek barátnőim, mert a pasijaik egyből velem akarnak ágyba bújni"

„Nem lehetnek barátnőim, mert a pasijaik egyből velem akarnak ágyba bújni”

Valószínűleg minden ember ismeri azt a bizonyos zöld szemű szörnyet, aki képes pillanatok alatt megtépázni és szétzúzni a kapcsolatokat. Hozzá kell tennünk, hogy nem mindegyik féltékenységnek van alapja. Sokan felnagyítják a problémát, mert nincsenek saját magukkal megelégedve. Úgy érzik, hogy a másik illető jobb, mint ők és boldogabbá tudják tenni partnerüket. Ha valaki folyamatosan cseszegeti a partnerét, holott egyértelmű, hogy teljesen indokolatlan, akkor előbb-utóbb pórul jár, mert senki sem szereti hallgatni sokáig ugyanazt a lemezt.

Pontosan az ilyen félreértések elkerülése végett nem szoktak a nők párkapcsolatban élő férfiakkal, a férfiak pedig nem szoktak párkapcsolatban élő nőkkel barátkozni. Azonban cikkünk főhősnője még kapcsolatban álló nővel sem tud barátkozni, mert partnereik egyből randizni akarnak vele.

A 27 éves Moriah Mills egyszerűen képtelen a barátkozásra, mert bármilyen hölggyel is sodorja őt össze az élet, sokáig nem tudnak ismerkedni, mert az illető párja egyből szemet vet Moriahra.

Mills gyakran mesél arról, mennyire magányos és ennek bizony komoly oka van. A modell sosem rendelkezett egyetlen igaz baráttal sem, nemhogy egy egész baráti közösséggel. A New York-i nő elmondta, hogy többször is próbálkozott barátnőket szerezni, de a dolgok mindig rosszra fordultak. Olyannyira megszokta, hogy egyedül van, hogy már csak a saját társaságában érzi jól magát.

„Nem igazán bízom az emberekben, és nem aggódom amiatt, hogy nincs legjobb barátom. Régebben zavart, de mára megszerettem saját magam társaságát.” – mondta.

Egyetlen egy hely van, ahol megosztja gondolatait az emberekkel, ami nem más, mint az Instagram. Ott több posztban is kifejtette, hogy egyes nők mennyire előítéletesek vele szemben, mivel partnereik csinosnak tartanak.

Fiatalabb korában Moriah nagyon szégyenlős volt és óriási kihívásnak tartotta a barátkozást. Bár vannak olyan emberek, akikkel Mills szeretne beszélni, de úgy érzi jobba, ha távol tartja magát, mielőtt komoly felfordulás kerekedik.

„A potenciális barátnőnek ítélt nők élettársai, partnerei mind akarnak engem. Én mindenkivel igyekszem kedves lenni, de ők beképzeltnek tartanak a külsőm miatt. Ennél nagyobbat viszont nem is tévedhetnének. Szerintem én vagyok a legföldhözragadtabb ember a világon.” – mondta.

Hozzátette, hogy mennyire félénk volt az iskolában és már ott is nehezen talált barátokat. A modellkedés mellett énekesként és rapperként is tevékenykedik, valamint több, mint 100 ezer képpel büszkélkedhet közösségi oldalain.

Követői közül sokan meglepődtek, mikor megtudták, hogy nincs nagy baráti köre, vagyis mondhatni egyedül van mint a kisujja. A jelenleg bizalmi problémával küzdő 27 éves jelenleg is azon dolgozik, hogy legyőzze a félelmeit és barátokat szerezzen. Állítása szerint nem szenved hiányt a felkérésekből és ajánlatokból.

„Szeretem a romantikát, szeretem ha meghódítanak, ha elmegyek egy férfival vacsorázni, borozgatni. A csodálókból egyáltalán nincs hiány, csak a megfelelőt kellene megtalálni.”

Ti barátkoznátok vele?

Most Popular

Recent Comments