HomeInteresting24 évesen 22 gyermeke van, de itt nem áll meg a családalapításban...

24 évesen 22 gyermeke van, de itt nem áll meg a családalapításban – Még többet szeretne

Évtizedekkel ezelőtt az volt a divat a házaspárok körében, hogy minél több gyermeket nemzzenek, akik hosszú-hosszú éveken át tovább tudják vinni a családnevet. Akadt olyan család, ahol 10-nél több gyermek is született, de olyan is, ahol sajnálatos módon egy sem látta meg a napvilágot. Ez a szokás a mai világban már nem annyira elterjedt, és a legtöbb ember maximum 3 gyermeknél megáll. Cikkünk 24 éves főhősnője azonban nem elégedett meg egy, kettő vagy három gyermekkel.

Kristina Ozturkanak az volt a legnagyobb álma, hogy rengeteg gyermek édesanyja lehessen. Célja egyelőre csak félig meddig valósult meg, s mindjárt elmondjuk miért. A Batumiban élő orosz nő összesen 22 gyermek anyukája, s tervei között szerepel, hogy még tovább bővíti családját.

Most bizonyára azon gondolkodsz, hogy tudott 24 évesen 22 gyermeket világra hozni. Kristina mindössze 17 éves volt, mikor először teherbe esett és világra hozta gyermekét. Legelső külföldi útja során találkozott férjével az 57 éves Galippal, aki egy gazdag üzletember volt.

Rövidesen kiderült, hogy Kristina és Galip voltaképpen ugyanarra a dologra vágynak, ami nem más mint egy nagy család. Miután megismerkedtek, randiztak és összejöttek elkezdték tervezni jövőjüket, s megvalósítani álmaikat.

Egy évvel ezelőtt óriási meglepetésként érte őket közös gyermekük születése, mindez azért, mert eddig 56 millió forintnak megfelelő összeget költöttek béranyákra, hogy exponenciálisan bővüljön a család.

„Nem vagyok biztos abban, hogy mi leszünk a világ legnagyobb családja, de azt biztosan tudom, hogy a legboldogabbak leszünk.” – állította Kristina.

Az édesanya megosztotta mindennapi életét a rajongóival és a követőivel, ahogy azt a legtöbb anya teszi. „Mindig a gyerekekkel vagyok, és mindent megcsinálok, amit az anyák szoktak. Az egyetlen különbség a gyerekek számában rejlik.”

Persze hozzátették, hogy Kristina nem egyedül felügyel a 22 gyermekre, ugyanis összesen 16 bébiszittert foglalkoztatnak évi 27 millió forintért.

„Minden egyes nap más és más. A személyzet menetrendjétől kezdve a családi bevásárláson át mindent kézben tartok, így bátran állíthatom, hogy soha nem unatkozom. Minden egyes gyerek heti szükségletének költsége meghaladja az 1,4-1,7 millió forintot.”

Elmondása szerint még egy babát szeretnének majd, persze nem most, rögtön és azonnal, hanem majd valamikor a közeljövőben. Egyelőre ki szeretné élvezni a boldog pillanatokat a már megszületett gyermekeivel. Azt is hozzátette, hogy több béranyás kisbabát nem szeretnének.

Ti bevállalnátok ennyi gyermeket?

Most Popular

Recent Comments