HomeCelebrityVégre megszólalt Majka! Elárulta szakításuk okát! - Curtis már le is reagálta...

Végre megszólalt Majka! Elárulta szakításuk okát! – Curtis már le is reagálta mindezt!

Döbbenetes, ami történt!

Majka egy koncert keretein belül jelentette be a közönségnek a nagy és szomorú hírt, miszerint Curtis-szel különválnak.

Információk szerint Szegeden is ketten léptek volna fel, de Curtis nem jelent meg a színpadon. Nem tudni mi történt, Majka csak annyit mondott, hogy legjobb barátját, függőségei miatt veszítette el.

Pár perccel ezelőtt azonban egy nagyon hosszú szövegben ecsetelte milyen is Curtis valójában. Nyilván ezekről a dolgokról, a rajongók mit sem tudtak. Majka elmondása szerint, Curtis nem képes szakítani a démonaival, pedig fűt-fát ígért neki, de mindhiába, ő nem tudja vele így folytatni a munkát.

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

“Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat!!! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön … a k*****szer!!
Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra, és most el kell engedjem a kezèt, mert nem tudom tovább fedezni az életét, ami a d**gról és a hazugságokról szól! Az elmúlt 5 évben megtettem minden tőlem telhetőt, de rájöttem ez idő alatt, hogy sajnos nem nekem kell mindent megtennem. Ha ő nem akar meggyógyulni, akkor nem is fog.” – így kezdte az egészet Majka.

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

“5 ève arról szól a kapcsolatunk, hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel, értelmi és érzelmi zsarolással, sírással, vagy nevetéssel hatni rà. De be kell lássam, nem megy… Az utolsó utáni utáni utáni utáni utáni utáni( x100) esély utàn, már nem tudok többet tenni. Szemtanúi voltunk együtt annak, ahogy ennek az országnak némely elismert zenészei, rapperei, előadói hogyan teszik tönkre magukat a k***innal. Együtt nevettünk rajta, hogy sajnos annyira megrészegültek a d*og hosszútávú hatása miatt, hogy észre sem vették azt, hogy önmaguk paródiájává váltak.
És én ezek után sem tudtam meggyőző érvet felhozni arra, hogy neki a színpad az élete, és nem ez a szar! 1.000.000 megtett ígéret, és számtalan kudarcba fulladt próbálkozás.”

“Együtt olyanok voltunk, mint két csibész gyerek, akik az imádott lakótelepről feljutottak a felhőkarcolók tetejére, és most ott randalíroznak, ahol és ahova senki nem várta őket!!! Csak közben történt valami, ami úgy néz ki hatalmasabb erő, mint minden együtt megèlt jó! Orvostól orvoshoz mentünk, de semmi nem változott. Ha külföldön voltunk akkor ott is megtalálta a módját hogyan verjen át, rázzon le csak azért, hogy be tudjon sz*vni. Mindig volt egy két nagyon jó barát, aki az első sorból nézte végig, ahogy tönkre teszi magát !

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

A kálvária 5 éve kezdődött, de 3 évvel ezelőtt történt meg az, ami már kihatott a színpadra is. Akkor egy emelt hangú beszélgetésben szàmonkértem, hogy gondolja ezt, és hogy meri ezt megtenni, de a később elhangzott bocsánatkérések és a barátságunk megmentette a kapcsolatunkat. Aztán az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás, mindenhol probléma, amerre járt. Ez, ami nagyjából végigkísért minket az elmúlt 6 évben!

A k**ain először a kreatív elmét öli meg. Ez tény! Bárki, akit ismerünk és rabja lett ennek a sz*rnak, elveszti a józan ítélőképességét!
Az elmúlt években nem tudott egy olyan dalt kipréselni magából, ami megállta volna a helyét a mai közegben. A fiatal tehetséges gyerekek elmentek mellette, és ő beszorult egy olyan kalitkába, amiből soha nem tudott kimászni. Én ezalatt végig kézben próbáltam tartani a zenekar életét, mert bármilyen egyszerűnek és bulinak tűnt az elején ez az egész, közben elértünk egy olyan sikert, ami egyedülállónak számított közöttünk mindenki életében.

19 főre bővült a kis stàbunk és én felelőséggel tartozom mindenki életéért, ha tetszik ha nem..
19 család eszik abból a kenyérből, amit mi az asztalra teszünk. Ezt nem kockáztathatom tovább. 2 hónapja, egy általa az utolsó pillanatban lemondott buli után adtam egy utolsó ultimátumot, és próbáltam megint segítséget szerezni, hátha sikerülni fog. Elküldtem a legjobb magyar professzorhoz, aki ilyen, sőt keményebb d*****okkal foglalkozik. Nem sikerült. Azt hiszem, egyszer ment el hozzá…

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Mindig keresztülvittem az igazam, és mindig megálltam a helyem a világban. Most is ezt fogom tenni! Túl vagyok életem legnehezebb időszakán, megoldottam. Ezt is megfogom!! A szívem megszakad, de nincs több fegyver a kezemben, hogy megoldjam ezt a problémát!

Szeretlek haver! Köszönöm az elmúlt 8 évet! Örülök, hogy ismerlek és annak is, hogy együtt dolgoztunk! Sose volt meg ilyen társam és valószínű nem is lesz.
Az biztos, hogy lesz miről mesélni majd az unokáknak.
Az egész zenekar melletted van továbbra is. Erőt és kitartást kívánunk!! Remélem az életed rendbe jön, és rájössz, hogy nincs rosszabb dolog az elfecsérelt tehetségnèl. Minden jót!
Peti

Curtis sem maradt le, reagált Majka posztjára, igaz nem írt olyan hosszas szöveget, mint az Ózdi rapper. Úgy gondoljuk, hogy Curtisből most csak a büszkeség és a sértettség beszél. Itt látható a válasza:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments