HomeInteresting"Végeztem a férfiakkal" - Randit beszéltek meg a sráccal, de amint meglátta...

„Végeztem a férfiakkal” – Randit beszéltek meg a sráccal, de amint meglátta nyomott egy kövér gázt és otthagyta

Valószínű minden embernek volt már rémes randevúja, amit legszívesebben örökre elfelejtett volna. Nos ez általában azért van, mert az ember online ismerkedik és a személyesen átélt beszélgetések nem fedik azt, ahogyan az online felületen keresztül tartották a kapcsolatot.

Előfordulhat az is, hogy a megjelenése egyáltalán nem volt olyan, mint a feltöltött, elküldött képeken. Kétféleképpen történhet egy ilyen randi. A felek vagy megtetszenek egymásnak és a későbbiekben is szerveznek randit, vagy soha az életben nem fognak többé beszélni egymással. A mai cikkünkben Samantha meséli el, milyen volt az ő legrosszabb randija.

Samantha TikTokon mesélte el milyen borzalmas randevún vett részt. A nemrég megismert illető viselkedése olyannyira zavarba ejtette, hogy soha többet nem akar férfiakkal kezdeni. „Csak velem történt ilyen? Nagyon kínos, de mindenképp elmesélem.” – írta videójához Samantha.

Ez történt velem tegnap este.

„Amikor eldöntöd, hogy felhagysz a randizással. A ma este volt az utolsó csepp a pohárban.” – folytatta a videóban.

„Múlt hétre terveztünk egy randit egy sráccal. Megbeszéltük, hogy bowlingozni fogunk. Én hamarabb odaértem, mint ő ezért eldöntöttem, hogy kint megvárom. Mikor odaléptem a lassuló autójához, hogy beszálljak, a srác hirtelen rálépett a gázra és elhajtott, engem pedig otthagyott és fogalmam sem volt, mi történik. Köpni nyelni nem tudtam, csak álltam. Most képzeld el, hogy ez veled történik, Te mit tennél?”

Ki csinál ilyet?

Videója nagy visszhangot keltett, mivel eddig 2,7 millióan tekintették meg, 281 ezren lájkolták és több, mint 20 ezren írtak hozzá. A kommentelők nagyon aranyosak voltak vele többen is együttérzésüket fejezték ki. Sokan egyetértettek abban, hogy ez nagyon bántó dolog volt és nem szabadott volna a srácnak így viselkednie.

Mi a baj velem?

„Te nagyon szép vagy” – írta az egyik kommentelő.

„Kedves szemed van és intelligens vagy. Ez az ő vesztesége, ne add fel.” – szólt egy másik.

„Valóban hiszek abban, hogy bármilyen formában is történjen elutasítás az az univerzum akarata. Ezzel jelez, hogy nem az a te utad. Hidd el találsz jobbat is.” – írta egy harmadik illető.

„Sajnálom, hogy ez veled történt. Micsoda kiszúrás.”

Neked milyen volt életed legkínosabb és legrosszabb randija?

Most Popular

Recent Comments