HomeInterestingTelefonnal a kezében zuhant le egy inluenszer - Még ment a felvétel...

Telefonnal a kezében zuhant le egy inluenszer – Még ment a felvétel mikor megtörtént a baleset

Régen rengeteg olyan munka volt, melyet bizonyos nemekhez kötöttek. Például a festők csak férfiak, a szakácsok pedig csak nők voltak. Ezeken kívül több ilyen hivatás volt, és csak az utóbbi időben kezdtek keveredni egymással. Például férfiakból is lett fodrász vagy műkörmös, és nőkből is lett kamionsofőr, valamint darukezelő. Ma már mindenki másban ügyes és tehetséges, ezért sem szabad senkit lekorlátozni.

Nem is olyan régen ismerhette meg a világ a 23 éves fiatal hölgyet, aki azzal vált az internet szenzációjává, hogy darukezelőként dolgozott, s közben influenszerkedett. A kínai származású Xiao Qiumei nagyon gyorsan lépkedett felfelé a ranglétrán és karrierjét közel 100.000ember figyelte és követte. A követői felnéztek rá, mert nem mindennapi munkát választott magának.

A fiatal nő rendszeresen élőzött és fotókat valamint videókat töltött fel a közösségi oldalára. Az emberek csodálkozva nézték milyen magasságokban dolgozik nap, mint nap. Mindenki azt hitte, hogy az Xiao profi és semmi sem lepheti meg. Sajnos óriásit tévedtek.

A 23 éves lány közzétett utolsó videójában látható, ahogy a daru kabinjában mond valamit a nézőknek, illetve táncol majd hirtelen a kapcsolat megszakad aztán újra folytatódik, de ekkor már Xiao sikolyára lettek figyelmesek az emberek. Nem hivatalos jelentések szerint az ominózus videó a lány zuhanását mutatja. A szemtanúk szerint, akik látták a darukezelő kabinból kizuhanni, azt mondták egy telefont tartott a kezében.

Elmondásuk szerint a kínai nő csaknem 50 métert zuhant. A The Sun-nak adott interjúban az emberek elmondták, hogy Qiumei okostelefont tartott a kezében, amikor az földet ért.

A baleset Hsziao munkahelyén, Quzhou városában történt. Egyesek szerint Qiumei szándékosan vette videóra, ahogy zuhan a föld felé, családja viszont tagadja ennek tényét. Az elhunyt nő hozzátartozói hivatalos nyilatkozatukban kijelentették, hogy Qiumei profi volt abban, amit csinált. A család állítja, hogy a 23 éves fiatal nem munka közben vette elő a telefonját.

A rokonok úgy vélik, hogy pusztán egy szerencsétlen baleset történt, mely nem kapcsolódik a videofelvételhez. Temetése már megtörtént és elhelyezték örök nyughelyére. Xiao két gyermeket hagyott hátra. A New York Post állítása szerint Qiumei a követők csábításaként használta fel azt a tényt, hogy tipikus férfi szakmában dolgozik. Testalkata szöges ellentétben állt egy darukezelő sztereotip képével, s ezt az emberek is érdekesnek találták.

Sajnos nem ez volt a z első és vélhetően az utolsó, hogy élőzés, videó vagy szelfi készítés közben huny el valaki. Legutóbb a 32 éves Sofia Cheung hunyt el miután fotózás közben lezuhant egy szikláról. A tragédia előtti pillanatokban egy vízesés mellett pózolt, de megcsúszott és lezuhant.

Íme az ominózus videó:

Őszinte részvétünk!

Most Popular

Recent Comments