HomeInterestingSaját háza előtt szégyenítette meg egy idegen - Nem ez az első...

Saját háza előtt szégyenítette meg egy idegen – Nem ez az első alkalom, hogy megalázzák a teste miatt

Az utóbbi időben egyre több cikk jelenik meg arról, hogyan kezdik ki a molettebb testalkatú embereket a megjelenésük miatt. Már régen is sokat szapulták az „L” méretnél nagyobb ruhát viselő embereket, viszont úgy tűnik újra kapva kaptak az alkalmon, hogy beléjük rúgjanak. Egy molett testalkatú nőt azért küldtek el az edzőteremből, mert minimálisan kilátszódott a hasa, egy másikra pedig abból a célból írtak rá Tinderen, hogy megkérdezzék tőle miért nem fogy le.

Egy plus size méretű ember nem tud csak úgy, egyik pillanatról a másikra lefogyni, ahogy egy vékonyabb sem. De olykor a hízás is pontosan ugyanennyire nehéz feladat. Komoly edzéstervre, étrendre és elszántságra van szükség, de van, hogy genetikailag képtelen fogyni, bármit is tegyen. Biztos nem szánt szándékkal akarnak így kinézni, de ha egyszer már elfogadták magukat, vagy próbálnak ellene tenni, akkor legalább ne rúgjanak beléjük még jobban.

Mai cikkünk során egy fiatal nő mesélte el, hogyan alázták meg az utcán, a saját háza előtt. Joanna Jizzell arról mesélt a közösségi oldalon, hogy nagyon megrémült, mikor egy férfi kocsival elhaladt mellette majd lehúzott ablaknál azt kiabálta, hogy: „Miért nem mész be? Ezt senki sem akarja látni”

„Miért nem mész be? Ezt senki sem akarja látni”

Joanna véletlenül vette fel a döbbenetes pillanatot. Eredetileg azért indította a videót, hogy lássa szabályosan csinálja-e a gyakorlatokat. A 28 éves vegasi nő a tavalyi év során már hatalmas sikert ért el a fogyás terén, mivel sikerült 31 kilótól megszabadulnia. Persze álom alakját és súlyát még így sem érte el, de mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Kiment a háza elé ugrókötelezni, ami szerves része volt az edzésprogramjának. Ekkor hajtott el mellette az ominózus illető, aki ilyen arcátlan kérdést vágott a fejéhez. Joanna köpni-nyelni nem tudott, csak annyit bírt kinyögni, hogy: „Huh?”

A 28 éves nőnek alapjáraton is több komplexusa van és egyáltalán nem volt könnyű neki a nyilvánosság előtt elkezdeni edzeni, de mégis úgy döntött, hogy megosztja a felvételt TikTokon. Ezzel az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a barátságtalan megjegyzésekre, amelyeket a túlsúlyos emberek kapnak, miközben edzeni és fogyni próbálnak.

A felvételt eddig, több, mint 21,6 millióan tekintették meg, 5,9 millióan lájkolták és 140 ezren kommenteltek hozzá.

Olyan hozzászólások érkeztek a felvétel alá mint:

„Bárcsak elgondolkodnának az emberek azon, hogy mennyit árthatnak a szavaikkal.”

Egy amerikai nő, aki call centerként dolgozik egy cégnél szintén írt a videóhoz és azt mondta, az ő esetében sem egyszer fordult elő, hogy bántó szavakkal illették edzés közben.

„Jól csinálod! Hagyd figyelmen kívül a gyűlölködőket. Ők is elégedetlenek magukkal, csak rajtunk vezetik le.”

„Furcsa, hogy eddig az emberek azt mondták menjünk ki edzeni, de amint megtesszük gúnyolódnak rajtunk.”

Ilyen és ezekhez hasonló kommentek érkeztek a videó alá.

Joanna azzal próbálja motiválni a hozzá hasonló embereket, hogy különböző edzős videókat tesz közzé. TikTok oldalát, már több, mint 844 ezren követik.

Íme a felvétel, ami futótűzként terjedt a neten:

@joannajizzell

I wish people would think about how much words can hurt others. ##keepgoing ##bekind ##weightlossjourney

♬ original sound – Joanna jizzell

Ti kaptatok már valaha negatív megjegyzést mikor elmentetek edzeni?

Most Popular

Recent Comments