HomeCelebrityVáratlan bejelentés: Válik a világ negyedik leggazdagabb embere, Bill Gates és felesége...

Váratlan bejelentés: Válik a világ negyedik leggazdagabb embere, Bill Gates és felesége Melinda

Sokan azt hinnék ahol pénz van ott boldogság is. De ez nem igaz. Pénzen sok mindent meg lehet venni, de egészséget, szeretetet és tiszteletet nem. Még a legharmonikusabbnak hitt kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, ám ez így is van rendjén. Túl monoton és unalmas lenne, ha éveken vagy akár évtizedeken át ugyanolyan lenne a kapcsolat. A koronavírus miatt rengeteg kapcsolat ment tönkre, mert a párok kénytelenek voltak hosszú-hosszú napokon, heteken át egy légtérben lenni. Ilyenkor akarva-akaratlanul is előtör belőlük a valódi énjük, mert érvényesíteni szeretnék akaratukat a másikkal szemben.

A mai posztunkban egy nagyon szomorú hírrel érkeztünk. A világ negyedik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, valamint felesége válnak. Igen Bill és Melinda Gatesről beszélünk, akik már 27 éve éltek házasságban. Úgy tűnik, hogy a döntést közös megegyezéssel, veszekedés nélkül, csendben hozták meg, mert mindketten, egyszerre osztották meg a hírt a világhálón.

Mind Melinda, mind Bill oldalán a következő olvasható:

„Sokat gondolkoztunk a kapcsolatunkon, de végül meghoztuk a döntést, hogy lezárjuk a házasságunkat. A 27 év során három hihetetlen gyermeket neveltünk fel és olyan alapítványokat hoztunk létre, melyek az egész világon működnek. Ezek segítenek, hogy minden ember egészségesen és produktívan élhessen. Továbbra is hiszünk ebben a küldetésben és folytatjuk a munkát az alapítványoknál, viszont azt nem, hogy együtt tudunk nőni az életünk következő szakaszában.” – állt Bill és Melinda Gates Twitter oldalán.

A pár még a 80-as években ismerkedett meg egymással a Microsoftnál és 1994-ben összekötötték életüket Hawaiin. Három gyermekük született Jennifer, Rory és Phoebe. Melinda gazdasági és informatikai diplomát szerzett és ezek után kezdte meg karrierjét az ominózus cégnél, de az esküvő után kilépett, hogy gyermekeik nevelésére koncentrálhasson.

Nagyon sajnáljuk, hogy a szerelmük véget ért, de legalább felnőtt emberek módjára, veszekedés nélkül döntöttek a sorsukról. Sokan szeretnének ilyen békességben elválni.

Most Popular

Recent Comments