HomeInterestingEsküvője napján hunyt el a templom bejárata előtt - Vőlegénye megpróbálta megmenteni,...

Esküvője napján hunyt el a templom bejárata előtt – Vőlegénye megpróbálta megmenteni, de már késő volt

Az élet olykor igazságtalan és azt a személyt veszi el, aki a legkedvesebb számunkra. Még kegyetlenebb, mikor ez pont a nagy napon történik. Az esküvőnek a lehető legboldogabb napnak kellene lennie egy pár életében, hiszen innentől kezdve férj és feleségként folytatják útjukat a boldogság felé. A 31 éves Flavio Goncalev és a 30 éves Jessica Guedes is ebben a hitben voltak, de a sors közbe szólt. A menyasszony az esküvő napján hirtelen körülmények közt elhunyt.

Flavio Goncalves, aki tűzoltóként, Jessica Guedes pedig ápolónőként dolgozott Sao Pauloban elhatározta, hogy mostantól házaspárként szeretnék kapcsolatukat folytatni. Örömüket csak az fokozta jobban mikor kiderült, hogy Jessica várandós és egy kislányt hord a szíve alatt. Az esküvő időpontját 2019. szeptember 15-re tűzték ki, ekkorra Jessica már hat hónapos terhes volt.

Minden el volt rendezve, a vőlegény talpig öltönyben, várta menyasszonyát. Jessica unokatestvérével együtt egy gyönyörű limuzinnal közeledtek a templom felé. Hirtelen a menyasszony nyaki fájdalomra és komoly szédülésre panaszkodott, ám szenttül hitte, hogy csak az esküvő miatt izgul és hamarosan rendbe jön. Ez sajnos nem történt meg. Nem sokkal a limuzin megérkezése után a 30 éves ara elájult.

Flavio Goncalvez a következőképp fogalmazott:

„Aggódtam amíg vártam az oltár előtt, mivel nem jött. Hirtelen az unokatestvére befutott a templomba, és azt mondta, hogy Jessica elájult. Kinyitottam a kocsi ajtaját, és Jessica egy pillanatra magához tért. Azt mondta, hogy minden rendben van, csak nyaki fájdalmai vannak. Tűzoltóként hét éve mentettem életeket és tudtam mit kell tennem. Kivettem a kocsiból és azonnal hívtam a mentőket.”

Az orvosok azonban rossz hírt közöltek vele. Jessicanak preeklampsziája (terhességi toxémia) és belső vérzés miatt kialakult strokeja volt. Azt mondták el kell távolítani a méhét, de ezzel egy időben egy korai császármetszést is végre kell hajtaniuk, hogy megmenthessék a 29 hetes babát. Bár az orvosok mindent megtettek Jessicanak agyhalál lépett fel és a műtét során elhunyt.

A kislány a Sophia nevet kapta és születése napján 930 gramm és 34 centi volt. A kicsit azonnal bevitték az intenzív osztályra, ahol néhány hétig megfigyelés alatt tartották. Mivel túl korai volt a szülés így elkerülhetetlen volt.

Flavio szerint Jessica egy vidám és mosolygós ember volt, aki szerette az életet.

„Tiszta szívemből vágytam arra, hogy férj valamint apa lehessek és együtt neveljük fel a kislányunkat. Erősnek kell maradnom a kislányom miatt, a nehézségek nem győzhetnek le. Életem szerelme megtanított, hogyan kezeljem és tiszteljem maximálisan a női nemet ezért tudom, hogyan kell bánnom majd Sophiaval.”

Jessica egy kislányt hagyott maga után, így Flavinak van kiért élnie. Biztosan talál benne egy darabot szerelméből, aki tragikus hirtelenséggel itt hagyta a földi világot.

Ez a kép 2021. május 4-én került fel a közösségi oldalára. A kis Sophia már ilyen nagy.

Most Popular

Recent Comments