HomeInterestingTelefonjával együtt temették el a nagymamát - 3 évvel később ijesztő SMS-t...

Telefonjával együtt temették el a nagymamát – 3 évvel később ijesztő SMS-t kapott a család

Egy családtag elvesztése mindig nagyon fájdalmas, mindegy, hogy az hosszú betegség után vagy tragikus hirtelenséggel történik. Előbbinél azért van egy kevés felkészülési idő, míg a rokonok felfogják, hogy hamarosan búcsút kell venniük szerettüktől. Bárcsak soha senkinek se kellene elveszítenie a családtagjait, mert a gyász olykor fel tudja emészteni a lelket. Ilyenkor tényleg semmi más csak az idő tudja mulasztani a fájdalmat. Sokan heteken, hónapokon át járnak ki a temetőbe és beszélgetnek elhunyt szerettükkel, hátha hallja őket. Ez olykor megnyugvás tud lenni a feldúlt léleknek. Az viszont óriási meglepetést tud okozni, mikor olyan dolgok történnek, amiket nem lehet megmagyarázni. Történetünk valós eseményeken alapulnak.

Az 59 esztendős nagymama imádta a mobiltelefonját, mert azon keresztül tudta felvenni a kapcsolatot a családjával és a barátaival. Többnyire SMS formájában szeretett kommunikálni, de nem vetette meg a hagyományos beszélgetést sem. Mikor sajnálatos módon a rák legyőzte Lesley Emerson nagyi szervezetét a család úgy döntött, hogy szeretett és egyben kedvenc tárgyával helyezi örök nyugalomra.

Arra a legvadabb álmukban sem gondoltak, hogy néhány év után ijesztő és furcsa üzenetet fognak kapni. A temetése után eltelt három esztendő, s egy nap 22 éves unokája, Sheri Emerson sokkoló SMS-t kapott. A szociális munkásként dolgozó unokának majdnem megállt a szíve mikor látta, hogy kitől jött üzenete.

A telefon kijelzője a nagymamája nevét mutatta. Mikor remegő kézzel megnyitotta az üzenetet a következőt olvasta:

„Vigyázok rád, minden rendben lesz. Csak éld át.”

Sheri arról számolt be, hogy nagyon rosszul érezte magát, miközben olvasta „nagyanyja” szavait. Szó szerint sokkos állapotba került miatta, mert sosem gondolta volna, hogy egyszer ilyen megtörténhet vele. Ezek után úgy döntött, hogy utánajár a dolognak és kivizsgálja mi történhetett, miért kapott elhunyt nagyijától üzenetet. Az igazság merőben prózai volt, ám a család számára nagyon kellemetlen.

Mint kiderült a mobilszolgáltató ismét eladta az elhunyt nő telefonszámát. Az új tulajdonos vélhetően ismerte a családot, és tudott arról, hogy az 59 éves nagyit a telefonjával együtt temették el. Gondolta jó poén lesz, ha ír egy üzenetet a nagymama nevében… nos nem így lett.

A szolgáltató bocsánatot kért a családtól a kellemetlen incidens miatt, ám ez közel sem enyhítette a kellemetlen érzést szívükben. A tréfamester azóta nem küldött több üzenetet a családnak… legalábbis még nem.

Nektek van ilyen vagy hasonló sztoritok? Ha igen, osszátok meg velünk kommentben.

Most Popular

Recent Comments