HomeInterestingA férfi leugrott a hídról, hogy megmentsen egy gyereket, aki baleset miatt...

A férfi leugrott a hídról, hogy megmentsen egy gyereket, aki baleset miatt a vízbe zuhant

Számtalan olyan helyzetbe sodor minket az élet, mely pillanatok alatt hőssé avanzsálhat minket. A kérdés, hogy van-e lélekjelenlétünk ahhoz, amit meg kell tenni. Képesek vagyunk-e mindent félredobva cselekedni és nem azon agonizálni, hogy mi rossz történhet velünk. Erre nagyon kevesen képesek, bár azt mondják, hogy egy anyai vagy apai ösztön bárkit képes emberfeletti cselekedetekre késztetni. A most következő történet is ilyen…

Autóbaleset következtében egy kislány kiesett az egyik járműből, majd az öbölbe zuhant. Egy férfi szemtanúja volt az eseményeknek, és mindenféle tétovázás nélkül leugrott a hídról, hogy megmentse a gyermeket. Most hősként ünneplik.

Május másodikák, körülbelül 14:45 kor az Egyesült Államok Maryland államában egy tucat autó karambolozott. A helyi tűzoltóság szerint azonnal rendőri egységeket és tűzoltókat küldtek a helyszínre. A sérült autókból kimentették a bennrekedt embereket és biztosították a helyszínt. A sajtó értesülései szerint nyolc embert szállítottak kórházba. Ők mind megúsztak kisebb sérülésekkel.

Az egyik jármű félig lelógott a hídról, melyből egy 23 hónapos kislány egyenest az öbölbe zuhant. Az eset szemtanúja egy másodpercet sem tétovázott. Egyből utána vetette magát.

„Szó szerint akcióba lendült és megmentett egy 23 hónapos kisbabát. Nem fér hozzá kétség, hogy ha nem teszi meg, akkor most a hírek egy tragikusabb főcímmel kezdődnének. Rengeteg tragédiát láttam már életem során és örülök, hogy most végre egy igazi hőstettnek lehettem szemtanúja. A kisbaba és az őt megmentő férfi jól vannak”. – mesélte az egyik helyszínt biztosító tűzoltó.

A hős és a gyermek szülei névtelenséget kértek. Annyit sikerült kideríteni, hogy a kislányt a gyermekkórházba szállították.

Most Popular

Recent Comments