HomeCrazyÚj őrület! Te még nem fested unikornisosra a hónaljszőrzetedet?

Új őrület! Te még nem fested unikornisosra a hónaljszőrzetedet?

Az unikornis őrület egyre nagyobb teret hódít magának az egész világban. A divattól kezdve, a gasztronómián át minden elképzelhető színtéren megjelentek az egyszarvú figurák és ezt az áramlatot már senki sem képes megállítani. Olyan cukik, hogy belehalok!

 

Ugyanezen őrület eredményeként született meg az unikornisosra festet hónalj. Te még borotválod? Kapj az agyadhoz, mert le vagy maradva!

Fiatal nők és férfiak világszerte színezik be hónaljukat a neon zöldtől kezdve, a rózsaszínen át, a pasztell liláig mindenféle unikornisos színben.

Az őrület ugyan már több élve létezik, tökéletes példa rá Miley Cirus, aki szintén hódol az őrületnek, akit emberek milliói követnek azóta is rendületlenül.A fesztivál szezon hamarosan újra lázba hozza a világot és biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg ilyen őrült fiatallal találkozhatunk majd minden buliban. Te is köztük leszel? A világ teli van őrültebbnél őrültebb divatirányzatokkal, és ez a trend nagyon úgy tűnik, hogy népszerű lesz itthon is. Készen állsz rá, hogy csatlakozz az egyszarvú-hónaljak csapatához? Ha nem, gondolj bele, mennyi más még ennél is őrültebb trend volt az elmúlt évben és még mennyi őrült követendő hülyeséget fognak kitalálni. Ugye, hogy máris nem olyan hülyeség az unikornis fanatizmus?!

Most Popular

Recent Comments