HomeInterestingTragédia! Az oltár felé menet hunyt el a várandós menyasszony. A násznép...

Tragédia! Az oltár felé menet hunyt el a várandós menyasszony. A násznép már nem tudta megmenteni!!

Egy tűzoltó és egy ápolónő. Meseszép pár, szörnyű tragédia!

Flavio Goncalvez tűzoltóként dolgozik, felesége Jessica Guedes pedig ápolónő volt. 2019. szeptember 15-én épp az esküvőjükre készültek. Jessica ekkor már hat hónapos terhes volt.

A vőlegény az oltár előtt várta Jessicát, de az ara nem érkezett meg. Egyszer csak a lány unokatestvére rohan be a templomba és azt mondta, hogy Jessica útközben elájult a limuzinban.

Szédült és erős fejfájást érzett, mely főleg a tarkójánál volt elviselhetetlen. Mire a templomhoz értek már nagyon rosszul volt és elájult. Vőlegénye kirohant hozzá. Ekkor Jessica eszmélete pár pillanatra visszatért. Pár szót volt csak képes kinyögni: „Minden rendben van, csak nagyon fáj a tarkóm!„. Azonnal hívták a mentőket.

A kórházban egyből világossá vált, hogy a nő stroke-ot kapott. Ennek kiváltó oka az úgynevezett preeclampsia vagy terhességi toxémia. A terhesség kiváltotta magas vérnyomás. Az orvosok azt mondták, hogy nincs vesztegetni való idő. Azonnal el kell távolítani a méhet. Császármetszést végeztek Jessicán, hogy a 29 hetes magzatot megmentség. Az ara azonban örökre eltávozott…

„Képtelen vagyok elhinni, hogy ez történt. Olyan, mint egy szomorú dráma a moziban. Csak sírsz és sírsz egyfolytában, de, amikor kijössz a moziból tudod, hogy csak egy film és nem történt meg. Az én esetemben azonban a fájdalom örökké fog tartani. A film soha nem ér véget…” – nyilatkozta az eset után pár nappal a férj.

A kislányt Sophia-nak nevezték el. Azonnal az intenzív osztályra került. Valami csoda folytán sikerült túlélnie. 70 napot volt kórházban, mire az apa hazavihette.

Apa és lánya.

Flavio minden vágya az volt, hogy férj és apa lehessen. Párja elvesztése rendkívül megrázta. A megmaradt energiáját a kislánya nevelésére fordítja.

„Ő volt életem egyetlen szerelme. Megtanított arra, hogy egy nőt tisztelni kell és jól kell vele bánni. Most a lányomnak kell gondját viselnem.”

A kislány egészséges és már szépen cseperedik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments