HomeInterestingSírva távozott a fodrász szalonból - Óriási károkat okozott és rá sem...

Sírva távozott a fodrász szalonból – Óriási károkat okozott és rá sem lehetett ismerni

Amikor a nők egy kicsit változtatni szeretnének a megjelenésükön, akkor általában kozmetikushoz, körmöshöz, fodrászhoz mennek, akik spéci anyagokkal és eljárásokkal szebbé, frissebbé és üdébbé varázsolják őket. Nem minden esetben kell drasztikus változást eszközölni, néha elég, ha csak kiszedetik a szemöldöküket vagy befestetik azt, esetleg szempillát rakatnak, más formájú körmöket kérnek, vagy más árnyalatúra festetik a hajukat. A változások általában egy korszak lezárását is szimbolizálhatják, ám jelen esetben nem erről volt szó.

Jackie, aki csak @itsjayonce222 néven van fent TikTokon, egyik videójában elmesélte, hogyan is járt egy fodrászszalonban. A fiatal lány nemes egyszerűséggel csak ki szerette volna világosíttatni napszítta barna haját, ám az eredmény közel sem lett olyan, mint amilyenre teljes szívéből vágyott. A videóban a következő kérdést teszi fel követőinek:

„Mi volt a legrosszabb, amit egy szalon tett veled? Én kezdem.”

Ezt követően egy olyan fotót mutat, ami a szolgáltatás elvégzése előtt készült. Bemutatta, hogy mennyire édes, kissé fakó barna haja volt, mely tökéletes állapotnak örvendett. Sehol egy törés benne, mindenhol egységes és ami a legfontosabb, egészséges. Majd következett az a kép, amilyenre szerette volna csináltatni a haját. Pontosan ugyanezt a képet mutatta meg a fodrásznak is, aki azt mondta semmi akadálya, meg tudja csinálni.

Jackie nyugodt szívvel dőlt hátra a székben és élvezte, ahogy hajával babrál a fodrász. Egy nőnek ez a program igazi feltöltődést, pihenést jelent. Sajnos Jackie esetében pont az ellenkezője történt. Miközben meséli a vele történteket elcsuklik a hangja, mert annyira megrázta az, amit tettek vele a szalonban.

„Sajnálom, ha elcsuklik a hangom, csak szó szerint elkezdek sírni, ha visszagondolok erre. Ez az a kép, amit mutattam neki. Ilyen hajat szerettem volna nyárra.” – mondta a lány.

Ezek után Jackie újabb épet vágott be a végeredményről, melyért, majdnem 8 teljes órán át ült a fodrásznál. A kép alapján egyértelmű, hogy a fiatal lány haja megsérült, vagyis inkább szétégett. Valószínű a fodrász szőkítővel próbálta elérni a hőn áhított színt, ám valami nagyon félresiklott és a vége totális kosz lett. A haja jobban hasonlított egy madárfészekre, mint egészséges frizurára.

„Ilyen hajjal hagytam el a szalont.” – tette hozzá.

Videóját eddig 2,7 millióan tekintették meg és majdnem 5000-en írtak hozzá.

„Úristen, megégett a hajad.” – kommentelte az egyik követő.

„Jézus Krisztus, miért nem ordítottad le a fodrász fejét?” – kérdezte egy másik.

@itsjayonce222

##stitch with @athenasworld444 I think I will be doing my own hair from now on##greenscreen ##sorrybradmondo ##pleasehelp ##helpmebradmondo

♬ original sound – Jackie

„Ez nagyon durva, én a helyedben beperelném.”

„Vajon a szakember miért nem végzett a hajadon szálpróbált? Ügyfélként bármit kérhetünk, amit csak akarunk. A fodrásznak meg kell mondania, ha az elképzelés nem kivitelezhető.”

„Ez rosszabb, mint amire az elején számítottam. Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Remélem, nem kellett fizetned ezért a borzalomért.”

Neked rontották már el a hajad? Ha igen, akkor hogyan? Kellett érte fizetned?

Most Popular

Recent Comments