HomeInterestingTragédia a vidámparkban. Egy 19 éves lány életét követelte az egyik látványosság....

Tragédia a vidámparkban. Egy 19 éves lány életét követelte az egyik látványosság. A személyzet szerint ez normális dolog

A kétségbeesett szülők megpróbáltak harcolni a tinédzser életéért, de sajnos nem jártak sikerrel.

Egy 19 éves lány, Zeynep Gunay pszichológiai pályára készült. Egyetemen tanult és bízott benne, hogy álma valóra válik egy nap. A szülők közös családi programot szerveztek. Úgy döntöttek, hogy elviszik Zeynepot az isztambuli Hayrola Lunaparkba. Ennek az utazásnak az lett volna a lényege, hogy a vizsgák miatti stresszt csökkentsék valamelyest a lányba. Egy kis feszültségmentesítés.

Zeynep úgy döntött, hogy kipróbálja a vidámpark egyik legnépszerűbb látványosságát a „Kamikaze” nevű forgó ingát. A vidámpark látogatóinak kedvenc programja volt ez. Egészen eddig.

Amikor a tini beszállt a gépbe, még mindenkinek jó hangulata volt. Egy pillanat múlva már megkezdődött a rémálom.

A 19 éves lány rosszul lett és elhányta magát, majd pár pillanattal később elvesztette az eszméletét.

Zeynep szülei egyből látták, hogy valami nincs rendben a lányukkal. Azonnal kérték a gépkezelőt, hogy állítsa le a hintát.

A személyzet eleinte figyelmen kívül hagyta a kétségbeesett szülők kérését. Azt mondták, hogy „ez teljesen normális dolog”. Hatalmasat tévedtek.

Amikor a gép végre befejezte az útját és feloldották a biztonsági zárakat a 19 éves lány a földre zuhant. Eszméletlen volt. Ekkor sem keltett semmiféle szimpátiát a vidámpark személyzetében. A szemtanúk sem akartak mentőt hívni. Azt mondták, hogy veregessék meg a lány hátát és jobban lesz.

Végül sikerült mentőt hívni. A lányt kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni. A lány belefulladt a saját hányásába.

Az ügy nagy valószínűséggel a bíróság elé kerül. Pontos információkat csak a boncolás után fognak tudni mondani. Az biztos, hogy vélhetőleg túlélte volna, ha a személyzet időben leállítja a gépet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments