HomeInteresting"A vőlegényem lánya a legjobb barátnőm, aki csak egy évvel fiatalabb nálam"...

„A vőlegényem lánya a legjobb barátnőm, aki csak egy évvel fiatalabb nálam” – Az emberek őrültnek tartják őket

Egy 21 éves pincérnőként dolgozó lány, Iyah elmesélte az egész internetnek, milyen kapcsolatba is sodorta őt az élet. Elmondása szerint párja, 43 esztendős, akinek van egy lánya, Celine. A helyzet érdekessége abban rejlik, hogy a férfi lánya pusztán csak egyetlen évvel fiatalabb kedvesénél. Igen, jól olvastad.

Az amerikai származású Iyah félmillió követőt gyűjtött össze nyitottságának, kedvességének és őszinteségének köszönhetően. A furcsa kis családnak saját Youtube csatornája is van, ahol többek között beszéltek arról is, hogy Rafal 20 éves lánya először azt hitte, hogy Iyah idősebb.

„Nem tudtam hány éves, mikor először találkoztunk és elkezdtünk egymással beszélgetni, azt hittem idősebb.” – mondta Celine

„Pincérnőként dolgoztam, és egy srác folyamatosan engem bámult.” – idézi fel az emlékeket Iyah

Rafal ekkor közbevágott és azt mondta: „Ő volt a legszebb és legaranyosabbnak tűnő lány az egész helyen. Úgy gondoltam, ha elég sokáig bámulom akkor felhívom magamra a figyelmét és odajön hozzám.”

Végül Iyah odament hozzá és beszélgetésbe elegyedett Rafallal. Egyszer csak azon kapták magukat, hogy elrepült az idő, ekkor Rafal és Iyah számot cseréltek, hogy a későbbiek folyamán el tudják érni egymást. Iyah már másnap felkereste Rafalt, majd meg is látogatta őt az otthonában, aztán úgy alakult, hogy ott is maradt.

Most számos TikTok videót készítenek kapcsolatukról. Eddig oldalukat majdnem 550 ezren követik. A párban az a jó, hogy rátaláltak önmagukra és úgy érzik kiegészítik egymást. Minden bohóckodásban, őrültségben benne vannak és szuperül érzik magukat.

Rafal és Iyah egyébként 2019-ben eljegyezték egymást, s reményeik szerint hamarosan összekötik életüket. Persze előtt Celine áldását kérték, aki boldogan támogatta a kapcsolatukat.

„Elképesztő, hogy milyen gördülékenyen és simán tudtunk egymással beszélgetni. Sokkal több közös dolgot fedeztünk fel, mint azt gondoltuk volna.” – mondta Iyah

Egy videóban Celine is mesélt, milyen volt először találkozni Iyahval.

„Elég félénk és ideges voltam. De jobban sikerült a találkozó, mint vártam. Ekkor küldtem apámnak egy SMS-t, amiben áldásomat adtam a kapcsolatukra. Igaziból addig nincs problémám, míg apám boldog. A korkülönbség sem zavar és szerintem másokat sem kellene, hogy zavarjon.”

Celine úgy fogja fel a kapcsolatukat, hogy mindkettejüknek megvan a maga szerepe. Ő mindig is az apja kislánya lesz, Iyah pedig a barátnője/menyasszonya.

Rafalt gyakran kérdezik, hogy nem tartja-e furcsának, hogy lánya és menyasszonya egy idősek?! De ő azt mondja, hogy mindenkinek megvan a maga helye ebben a kapcsolatban. Csak a véletlen műve, hogy egy idősek. Voltaképpen nem keresett semmilyen nőt, egyszerűen csak így hozta a sors.

Iyah és Rafal szerint a z intim életük „jobb, mint valaha volt”, és remélik, hogy egy nap közös gyerekeik is lesznek.

Ti mit gondoltok? Ha érdekel titeket milyen videókat tesznek közzé, akkor látogassatok el TikTok oldalukra.

Most Popular

Recent Comments