HomeInterestingTitokban DNS vizsgálatot végeztettek unokájukon, mert nem bíztak a menyükben - Fiuk...

Titokban DNS vizsgálatot végeztettek unokájukon, mert nem bíztak a menyükben – Fiuk ezután döbbenetes dolgot tett

A párkapcsolatban, vagy házasságban élő emberek tökéletesen tudják, milyen megtalálni a közös hangot az anyóssal. Szinte lehetetlen elnyerni a bizalmukat és a szeretetüket, ami konfliktushoz vezethet a családban. Persze vannak olyan kiváltságos helyzetben lévő emberek, akiknek nagyon kedves és barátságos az anyósa, ám ők nagyon kevesen vannak. Biztos ti is éreztétek már, hogy olyannyira nem értetek egyet vele, hogy megtudnátok fojtani egy kanál vízben. Az egyik Reddit felhasználó megosztott egy nagyon érdekes történetet, ami vele és a szüleivel történt. Az eset nemcsak a férfit, de a felhasználókat is megdöbbentette.

Állítása szerint szülei átléptek egy olyan határt, ahonnan nincs visszaút. A történet úgy kezdődött, hogy a szülők nem voltak képesek elfogadni a férfi választottját, Sonyát. A fiatal nő pincérnőként dolgozott egy étteremben és ekkor találkozott a férfival.

Miután összejöttek a szülők meg voltak róla győződve, hogy Sonya nem szereti a fiukat, csak a pénzére és a vízumra utazik. Még áldásukat sem adták a párnak, mikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak.

Sonya ennek ellenére kedvelte és tisztelte férje szüleit. Egy idő után teherbe esett és két nappal a szülés után meghívta a nagyszülőket az unokájukhoz. „Az én kedves és csodálatos feleségem nem gondolkodott sokat azon, hogy megmutassa-e most született gyermekünket.” – írta a férfi. A szülők természetesen elfogadták a meghívást és úgy tűnt boldogan töltik az időt unokájukkal, ám egy nap furcsa mondatra lettem figyelmes.

Saját fülével hallotta, mikor anyja a fiához beszélt. „Hát nem te vagy a világ legaranyosabb kisbabája?! Nagyon örülök, hogy megtudtam valóban az unokám vagy.”

Nagyon mérges volt, mikor meghallotta ezeket a szavakat. Kiderült a nagyszülők DNS tesztet végeztettek a gyermeken, hogy megtudják valóban fiuktól származik-e.

„Egy pillanatra csendben maradtam, majd hirtelen haragra gerjedtem.” – mondta a férfi. „Fogtam a fiamat kivettem édesapám kezéből, és mondtam nekik, jobb ha elmennek, mielőtt elveszítem a türelmem és a tiszteletem velük szemben.”

Édesanyja azonnal bocsánatot kért tőle, majd hozzátette, azért tette ezt, mert nem bízik a feleségében, és a fiú egyáltalán nem hasonlít az apjára. Csak két hét múlva mondta el feleségének, hogy mit tettek a szülei. Sony teljesen összetört, fájt neki ez a vádaskodás, főleg azért mert ő mindig kedves volt a férje szüleivel. Még annak ellenére is tisztelte és kedvelte őket, hogy nem adták áldásukat a frigyükre.

„Anyám egyik nap felhívott és megkérdezte mikor látogathatnák meg az unokájukat. Mondtam nekik, hogy már nem szívesen látjuk őket a házunkban, sem az életünkben. Anyám ezután szólt apámnak, aki felhívott, de ugyanazt mondtam neki. Apám ideges volt és hálátlannak valamint kegyetlennek nevezett. Néhány minősíthetetlen kifejezést tett a feleségemre, ami még jobban felbőszített. A többit nem is hallottam már mert letettem a telefont.”

Sokan a férfi oldalán álltak és egyetértettek vele mindabban, amit szüleivel szemben tett. Joga van megfosztani őket a fiától, sőt ahhoz is, hogy megszakítsa velük a kapcsolatot.

(A képek csak illusztrációként szolgálnak)

Te mit tettél volna a férfi helyében?

Most Popular

Recent Comments