HomeInterestingAz esküvői fotósok szerint, ha ezt látod egy esküvőn, akkor biztosan válás...

Az esküvői fotósok szerint, ha ezt látod egy esküvőn, akkor biztosan válás lesz a vége

Megindult az esküvő-szezon. Vagyis mondhatjuk úgy, hogy megindulhatott. Hála az égnek a „hullámzás lecsillapodott”, így tartható lagzi. Magyarország sajnos nagyon rossz helyen van a válási statisztikákat tekintve. 2010-ben benne voltunk a TOP 3-ban Belgium és Portugália mögött. Egy 2010-es adat szerint a magyar házasságok 67 százaléka végződik válással. Ez rettentően magas. De mégis mi állhat a háttérben? Nehéz megmondani.

Azonban arra érdemes figyelni, hogy már az esküvőn is kiszúrhatók árulkodó jelek. Az esküvői fotósok a munkaidejük legnagyobb részét esküvőkön töltik. Szépen, lassan megfigyelték, hogy mik azok az árulkodó jelek, melyek azt mutatják, hogy nem az ásó és a kapa fogja szétválasztani őket, hanem rosszabb esetben egy válóperes ügyvéd.

Ezek a fotósok már jóval a menyegző előtt találkoznak az ifjú párral, így tisztább képet kapnak arról, hogy milyen a kémia kettejük között, megvan-e az a bizonyos szikra ami kell. Mert azért egy esküvőn eldurvulhat a szitu. Lehet, hogy történnek olyan dolgok a pillanat hevében, melyre a násznép felhúzza a szemöldökét. De ott patakokban folyik a tintike, szóval belefér.

Na nézzünk pár példát!

Ha csak az egyik fél iszik
Akkor jó egy esküvő, ha lehet iszogatni. Nem?! Milyen már egy józan násznép? Dögunalom. Általában az ifjú párnak is sikerül valamelyest eláznia, de ki hibáztatná őket ezért? Ez az ő napjuk. Meg kell ünnepelni biza. De néha-néha előfordul olyan, hogy csak az egyik fél iszik. De ő mértéktelen. Ez rosszat sejtet. Valami nem stimmel a háttérben. Érdekesség, ha mindketten gyorsan hazavágják magukat, az ellenben jó jel. Közös hobbiként is felfogható.

Érintés
Érdemes megfigyelni, hogy az ifjú pár mennyiszer érinti meg egymást. Nem az ölelésre gondolunk, hanem arra az apró érintésekre. Puszik, simogatásoknak meg kell lenniük. Látni kell rajtuk, hogy kötődnek egymáshoz. A fizikai érintésekből jól látható a kémia is. Ha ezek hiányoznak, akkor az igazi vonzalom is.

Tisztelet
Egy párkapcsolatban fontos az őszinte tisztelet is a két fél között. Meg kell figyelni, hogy miként beszélnek egymással, egymás családtagjaival, személyzettel például a fotóssal. Ha bunkók, akkor nincs bennük kellő tisztelet és erre vélhetőleg rámegy majd a házasságuk is.

Egyetértés
A férfiaknak általában tele a hócipőjük az esküvő megszervezésével. Ezt leginkább az arára bízzák. Itt már számtalan ellentét élesedhet ki. Jól látható, ha az egyik fél megpróbálja elnyomni az akaratával a másikat. Nem jó megoldás, ha a férfi ráhagy mindent a nőre, merthogy „ez az ő napja”. Nem! Egy ilyen jellegű esemény megszervezése konfliktushelyzetet teremthet. Ha az egyik fél teljes mértékben fejet hajt a másiknak, azzal bemutatja, hogy milyen sors vár rá a házasságban. Nem túl jó….

Tortavágás
Egy fotós megfigyelte, hogy a tortavágás után az egyik fél viccesen a másik arcába keni a tortát, akkor abból tuti válás lesz. Talán a tisztelet hiányát mutatja. Jó hecc, meg minden… a násznép nevet, de valahol egy kicsit megalázó is.

Lelkesedés
Ha az egyik fél fel van pörögve, míg a másik inkább csendes, magába forduló az nem jó jel. Persze vannak olyanok, akik nem rajonganak a túl nagy hacacáréért, de leginkább azt mutatja, hogy a két félben nem ugyanolyan erősségű tűz lobog. Márpedig egyszer majd kibújik a szög abból a zsákból.

Mit gondoltok? Tudtok még hasonlókat?

Most Popular

Recent Comments