HomeInteresting"Nem tartottam már vonzónak ezért lecseréltem egy fiatalabbra" - Egy év után...

„Nem tartottam már vonzónak ezért lecseréltem egy fiatalabbra” – Egy év után viszont megbánta döntését

Az élet tele van olyan fordulatokkal, melyeket nem tudunk befolyásolni. Egy pillanat alatt megváltoztathatja azokat a dolgokat, amik eddig a mindent jelentették számunkra. Ilyen például a szerelem és a párkapcsolat. Nincs is annál jobb, mikor valaki megleli élete párját, akivel gazdagságban-szegénységben, betegségben és egészségben töltheti életét. Ez a kiváltság viszont nem minden embernek adatik meg, ami akkor derül ki, mikor a nagy Ő-nek hitt szerelme csúnyán átveri. A megcsalás talán az egyik legaljasabb módszer, amivel egy férfi/nő megalázhatja partnerét. Cikkünk főhőse ugyan nem megcsalta, hanem egy fiatalabb és szebb hölgyre cserélte feleségét. Történetét saját blogjában osztotta meg az internet népével.

„Pontosan egy éve hagytam el a feleségemet. Lecseréltem őt egy fiatalabbra, szebbre és formásabbra. A feleségem teltebb volt nála, és már nem volt olyan feszes és tökéletes bőrű, mint akiért elhagytam. Teste narancsbőrös volt, tele volt striákkal és a hasa is lógott. Nem figyelt a frizurájára, sem arra, hogy kisminkelje magát.

Nehezteltem rá, amiért nem adott magára. Nem festette ki az arcát, sem a körmeit, nem borotválta a lábát és nem vett fel csinos ruhákat sem. Többnyire otthoni ruhában töltötte napjait. Ritkán viselt melltartót, emiatt a keble petyhüdt lett…. szedetlen szemöldökéről nem is beszélve. Egy rémálom volt. Sokáig írhatnám mik voltak a problémák, de a lényeg az volt, hogy már nem vonzódtam hozzá. Nem figyeltem rá, és már nem is emlékeztem arra a nőre, akibe beleszerettem.”

Egy évvel később a férfi véletlenül találkozott a volt feleségével és nagyon lenyűgözte a látvány. Elmondása szerint csodálatosan nézett ki. Ápolt volt, vékony és jól öltözött. Csak úgy áradt belőle az önbizalom. Még azt is észrevette, hogy a szája ki van rúzsozva. Már nem úgy nézett ki, mint egy háromgyermekes anya.

„Hosszasan gondolkodtam rajta, majd rájöttem, hogy ő egy édesanya, méghozzá az én három gyermekemnek az édesanyja. Később elgondolkodtam azon, hogy vajon miért nézett úgy ki, mikor még együtt voltunk. Nem akartam bevallani magamnak, de tudtam, hogy az én hibám is volt. Nem volt ideje edzőterembe járni, mert állandóan otthon volt a gyerekekkel. Nem volt ideje sűrűn hajat mosni, sem kifesteni magát, mert a gyerekeket fürdette és altatta.

Amikor volt egy szabad pillanata azt az időt rám és a gyerekekre fordította és megfeledkezett arról, hogy ő maga is fontos az egészben. Miért nem volt rajta melltartó? Bizonyára sokkal kényelmesebb volt anélkül etetni a gyerekeket és kényelmesen ellenni.”

Csak a válás után jött rá arra, hogy mennyi mindent tett meg a felesége a családért. A sok felelősség ellenére mindig mosolygós volt, és kedves mind hozzá, mind gyermekihez. Bűntudatot érzett, amiért nem tudta őt értékelni.

„Egy dolgot szeretnék elmondani. Tudom, mit jelent egy igazi nőnek otthon lenni, ennek ellenére elengedtem őt. Tönkretettem az életemet, és elvesztettem azt a személyt, aki a legnagyobb boldogságom volt. Az igazi szépséget lecseréltem egy felszínes és manipulatív nőre. Jó tanulópénz volt ez számomra, soha nem felejtem el, és egész életemben elkísér.”

Kiderült, hogy a volt felesége találkozott valakivel, aki segített neki a házimunkában, ezért több időt szakított tudott szakítani magára. Talált valakit, aki igazi társa lett és nem úgy bánt vele, mint egy szolgával. Túl későn értette meg a volt férj, hogy mit is tett valójában. Történetével reméli, hogy óva intheti azokat, akik hasonlóban gondolkodnak.

Tanulságos történet.

(A képek csak illusztrációként szolgálnak)

Most Popular

Recent Comments