HomeInterestingTESZT: Válassz ki egy embert a képről és tudd meg, hogy mit...

TESZT: Válassz ki egy embert a képről és tudd meg, hogy mit árul el a személyiségedről!

Az életünk során meghozott döntéseik határoznak meg minket. De nem feltétlenül arra gondolunk, hogy melyik iskolába mentünk tovább tanulni, milyen szakmát választottunk, kit választottunk magunk mellé párnak. Egy apró, jelentéktelennek tűnő dolog is rengeteget árulhat el a személyiségünkről. A pszichológusok gyakran tesztelgetnek minket így. Hoztunk most egy tesztet nektek is.

Ez az aprócska kép felfedhet pár dolgot a személyiségetekről. Nézzétek meg és válasszátok ki azt a személyt, aki szerintetek a legokosabb. A lényeg, hogy ne gondolkodjatok rajta. Bökjetek rá valakire egyből.

Ha az 1-es személyt választottad:


Ha megfigyelitek, akkor az 1-es számú ember az esésre vár. Túl sokat feladsz. Nem szeretsz szembenézni a problémákkal. Általában csak elfogadod a helyzetet, még akkor is, ha az számodra kínos vagy kellemetlen. Nem szeretsz vitatkozni és nem is vagy túl határozott. Inkább a háttérben maradsz. Ettől függetlenül a jó ember vagy. Becsületes és nagy szívű!

Ha a kettes emberkét választottad:


Udvarias vagy, de gyakran kapkodsz. A döntéseidben nem vagy túl megfontolt. Nem igazán foglalkozol azzal, hogy az adott helyzet előnyeit és hátrányait mérlegeld. Sajnos ez azt eredményezi, hogy sokszor hibázol, melyeket elkerülhettél volna, ha egy picit gondolkodsz. A körülötted élők makacs embernek tartanak.

Ha a hármast választottad:


Olyan ember vagy, aki hű marad a végsőkig. Ritkán adod fel. Oroszlánként küzdesz és kiállsz a meggyőződésedért. Okos vagy! Üzleti személyiség vagy, aki jó vezető. Elemzed a problémákat és képes vagy kiválasztani a legjobb megoldást.

A négyes számú emberke:


Te egy igazi lázadó vagy, csak sokszor zsákutcába tévedsz. Az érveidet védve gyakran belegabalyodsz a dolgokba és önmagadnak is ellentmondasz. Időnként elfelejtesz ésszerűen gondolkodni. Egy forradalmárnak születtél, de többször mellélősz, bár a döntéseid mellett kiállsz!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments