HomeInterestingGyerekkel és babakocsival vágtak át a vasúti síneken - Az egész internet...

Gyerekkel és babakocsival vágtak át a vasúti síneken – Az egész internet kiakadt

Itt egy újabb cikk arról, hogy egyes szülők mennyire felelőtlenek. Többször írtunk már arról, hogy néhány szülő olyan dolgokat művel, amivel veszélyezteti csemetéjét. Például hosszú órákra vagy akár napokra is magára hagyja, esetleg olyan módon bünteti meg ahogy nem kellene. Rengeteg ember van a világon, akik fél karjukat odaadnák, ha gyermekük születne, mások pedig ennyire nem figyelnek oda. Mostani posztunkban egy újabb felelőtlen párra hívták fel a figyelmet a felhasználók.

Az interneten futótűzként terjed egy fénykép, melyen a szülők gyermekükkel karöltve, babakocsit tolva a vasúti síneken közlekednek. A felelőtlen szülőket a Keighley – Worth Valley vasútvonalon kapták lencsevégre. Robbie Moore képviselő meg is osztotta véleményét az esetről:

„Maradj távol a sínektől

Elég aggasztó, hogy a nyilvánvaló veszélyek ellenére ezek az emberek átvágtak a vasúti síneken. Ma küldték nekem ezt a képet két felnőttről és egy gyermekről a Keighley – Worth Valley vasútvonalon. Ez nagyon veszélyes, kockázatos és teljesen felelőtlen dolog, főleg, hogy a gyereket is erre ösztönzik. Annak ellenére, hogy a Keighley – Worth Valley vonal a koronavírus járvány miatt nem szállít utasokat, továbbra is ugyanúgy működik. A vasúti síneken való közlekedés törvénysértő és veszélyes! Mindenkit kérünk, hogy maradjon tőle távol és ne csináljon ehhez hasonlót. Hálás lennék, ha mindenki megosztaná a hírt.” – fogalmazott.

A képviselő követői teljesen ledöbbentek az eset kapcsán. Sokan felelőtlennek tartották őket. Április 17-tel újra megindul a közlekedés a Keighley-től Oxenhope-ig tartó vasúti járatokon. Noel Hartley a vasút üzemeltetési vezetője szerint a szabálysértés az elmúlt évben drasztikusan megnőtt, mert az emberek abban a hitben voltak, hogy az útvonalon már nem közlekednek vonatok.

A BBC-nek elmondta, hogy míg az utasszolgáltatások szünetelnek, a tehervagonok 40 percenként járnak.

„Hihetetlenül frusztráló és elkeserítő látni, hogy az emberek félelem nélkül gázolnak át rajtuk” – mondta.

Az elmúlt évben több olyan eset is történt, mikor a britek veszélyes módon vágtak át a vasúti síneken. Májusban egy pár rajta koitált, ami megint csak egy nagyon veszélyes művelet. Ez a kis affér késleltette a vonatokat az érintett útszakaszon.

A mozdonyvezető többször adott figyelmeztető hangjelzést, hogy tudják közelít. Végül azonban le kellett lassítania.

Októberben egy házaspárt tartóztattak le, mert esküvői képeket készíttettek a síneken. Ez egyike volt annak az 5000 szabálysértési eseménynek, amit bejelentettek. Persze akadtak olyanok, akik videoklipet forgattak a vasúti útvonalon.

Te kockáztatnád az élted pusztán egy kép miatt vagy, hogy lerövidítsd az utat?

Most Popular

Recent Comments