HomeInterestingTe mit mosol meg elsőként fürdés közben? A válaszod ezt árulja el...

Te mit mosol meg elsőként fürdés közben? A válaszod ezt árulja el a személyiségedről.

Bizonyos emberek reggel mások este mennek el fürdeni. Mindegy melyiket választjuk, ugyanis a reggeli fürdések felfrissítik az embert, az esti mosakodások pedig ellazítják és megnyugtatják a testet, valamint a lelket. Viszont sokan nem veszik észre, hogy van egy szokásuk, amit minden egyes fürdés alkalmával elkövetnek. Vannak olyan testrészeink, amiket tudat alatt elsőként mosunk meg, például arc, haj, lábak, karok…stb. Az, hogy mivel kezdjük a fürdést nagyon sok mindent elárulhat a személyiségünkről.

Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen személyiségjegyek dominálnak benned a tisztálkodási sorrended alapján.

Arc.

Ha az arcodat mosod meg először, akkor te olyan ember vagy, aki folyamatosan azon agyal, hogy mit gondolnak róla embertársai. Képtelen vagy elfogadni, ha mások rossz véleménnyel vannak rólad. Ez hihetetlenül nagy stresszel és szorongással jár, amin csak a pozitív visszacsatolások tudnak javítani.

Karok és lábak.

Amennyiben először a lábaidat mosod meg, az azt jelenti, hogy alázatos vagy és két lábbal állsz a talajon. Ha a karjaiddal kezded a mosakodást, az annak a jele, hogy nem félsz komoly döntéseket meghozni. A hónaljak mosása azt jelenti, hogy népszerű vagy bizonyos társadalmi körökben, így sokan megbízhatónak tartanak. Ezeken felül pedig nem riadsz meg a kemény munkától sem.

Nemi szervek.

Ha a nemi szerveddel kezded a mosakodást, akkor félénk és introvertált személyiség vagy, aki alacsony önbecsüléssel rendelkezik. Nem igazán vagy központi egyéniség, viszont a barátaid nagyon megbízható és őszinte embernek tartanak téged.

Mellkas.

Ha a fürdést a mellkasoddal kezded, az azt jelenti, hogy határozott, magabiztos, és kiegyensúlyozott személy vagy. A lehető legegyszerűbben és legpraktikusabban szereted elintézni a dolgaidat, emiatt a hozzád közel álló személyek nagyon önálló és talpraesett embernek tartanak.

Haj.

Amennyiben a hajadat mosod meg először, akkor szereted a rendet és a fegyelmet magad körül. Szeretsz pontos lenni, ezért nem jellemző rád, hogy bárhonnan is elkéss. Olyan emberek társaságában érzed jól magad, akik elég magas intelligenciával rendelkeznek. Ezen kívül pedig határozott és megingathatatlan véleményed van mindenről.

Vállak és a nyak.

A legszorgalmasabb emberekre jellemző, hogy a vállaikkal és a nyakukkal kezdik a fürdést. Nagyon pozitív gondolkodású személy vagy, aki célorientált és mindent megtesz a siker elérése érdekében. Erős benned a bizonyítási vágy, ezért a munkahelyeden is megbecsülnek.

Hát.

Ha a hátad mosásával kezded először a fürdést, akkor tudatos gondolkodás jellemez téged. Óvatos vagy, emiatt nehezen bízol meg az emberekben. Napokon keresztül is képes vagy egy dolgon gondolkodni, csakhogy a megfelelő döntést hozhasd. Szeretsz egyedül lenni a négy fal között és kiélvezni az énidőt.

Te melyik testrészeddel kezded a fürdést?

Most Popular

Recent Comments